Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Megosztás

- Hirdetés -

Luna és Phoenix egy kislány és kisfiú volt. Ikerpárok. Alig egy évesek voltak, amikor apjuk véletlenül megölte őket. A család teljesen összetört.

kep 2021 12 13 115101 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Az apa, Juan Rodrigez épp egy nyolcórás műszakot kezdett volna. A gyerekeket munka előtt elvitte volna a bölcsibe, azonban valahogy megfeledkezett róluk. Az ikrek egész nap a forró autóban rekedtek. Amikor apjuk végzett a munkával, a gyerekek még mindig az autóban voltak, de már nem éltek.

kep 2021 12 13 115051 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

A gyerekek anyja Marissa Quattrone azt állította, hogy délután szerettek volna strandra menni közösön, de az életük akkor két részre szakadt. A gyermekek halála előtti és utáni részre. Marissa még mindig a férjével van és azt mondja, hogy már nem hibáztatja őt a történtek miatt.

Juan csak akkor fedezte fel a tragikus hibát, amikor a nyolcórás műszak végén visszaült az autóba.

- Hirdetés -
kep 2021 12 13 115044 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

A New York-i anyuka bevallotta, hogy kapcsolata a férjével örökre megváltozott. Egyetlen gyermeke maradt, egy hatéves fiú. Ő volt az egyetlen ok, hogy képes volt megbirkózni a helyzettel és túlélni valahogy a gyászt.

kep 2021 12 13 115035 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Az eset után Marissa rettentően haragudott a férjére. Úgy sikerült túllendülni valamelyest a helyzeten, hogy az ikrek életére, születésnapjára és a szórakoztató emlékekre összpontosítanak és próbálják elkerülni a haláluk gondolatát.

kep 2021 12 13 114827 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Juan bűnösnek vallotta magát. A bíró tragikus és sajnálatos esetnek titulálta a történteket és végül nem ítélte börtönre. Egy 100.000 dolláros (32 millió forint) kötvényt kellett letennie az ikrek halála miatt.

- Hirdetés -
kep 2021 12 13 114817 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Egy ideig a feleségének kellett vigyáznia a férjére is, hogy az ne kövessen el öngyilkosságot. Marissa azonban belefáradt ebbe. Fogta a megmaradt kisgyerekét és utazgattak egy kicsit. Csak így tudta valamelyest elkezdeni feldolgozni a gyászt. Nem akart otthon maradni a szomorú emlékekkel.

A nő úgy gondolja, hogy a férje sosem bántotta volna szándékosan a gyerekeket.

kep 2021 12 13 114807 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Jelenleg próbálnak normális életet teremteni maguknak és a többi gyermeküknek.

- Hirdetés -
kep 2021 12 13 114756 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

A nő jelenleg egy „Hot Car Act” nevű technológia mellett kampányol. Egy törvény szerint minden új járművet fel kellene szerelni olyan technológiával, amely a motor leállítása után is észleli, ha valaki tartózkodik az autóban.

kep 2021 12 13 114739 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Ezzel megelőzhető lennének a hőguta okozta sérülések és halálok. Marissa reméli, hogy a technológiát világszerte alkalmazni fogják, beleértve Ausztráliát is, ahol évente több mint 5000 gyermek kerül veszélybe, mert felügyelet nélkül hagyják őket az autóban.

kep 2021 12 13 114747 Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!