„Meghalt a kisfiam…” Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet…

- Hirdetés -

Az anyuka óva int mindenkit az újszülöttek csókolgatásától, ugyanis az ő esetében tragédiához vezetett. A baba 11 napos korában meghalt…

imagei 2 1 "Meghalt a kisfiam..." Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet...

Az anya óva int az újszülöttek megcsókolásától


Amikor meglátunk egy kisbabát, felébred bennünk egy halom pozitív reflex, vágy, hogy megöleljük és megcsókoljuk. Az orvosok azonban azt tanácsolják, hogy kerüljük ezt a gyengédséget, különösen az újszülött életének első napjaiban.

5676 "Meghalt a kisfiam..." Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet...

Az amerikai Dakota Elizabeth Goss-nak egy szörnyű tragédiát kellett átélnie emiatt.

2019. február 26-án megszületett a fia, Emmit. Sajnos 11 nappal később el kellett búcsúznia tőle. Mindezt egy herpeszvírus miatt. Az anyuka hordozó volt, de tünetmentes, és csókjaival átadta a gyermekének.

- Hirdetés -
lips 3141753 1280 "Meghalt a kisfiam..." Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet...

Miért veszélyes ez a vírus?

Mert sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hordozók. Az 1-es típusú Herper simplex nem mindig jelenik meg ajakherpeszként. Ez csak a száj körül vagy a kézen lehet. A kisbaba immunrendszere még nem volt felkészülve, hogy legyőzze a betegséget.

"Meghalt a kisfiam..." Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet...

A dolog messze nem olyan ritka, mint gondolnánk. Az esetek döntő többségében a vírus szájgyulladást okoz és az újszülött nehezen tud anyatejet szopni.

45t "Meghalt a kisfiam..." Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet...

Egy ilyen traumatikus élmény ellenére a fiatal anyuka készített egy TikTok videót, amely vírusként terjed az interneten. A felvételen fényképek láthatók a fiáról.

- Hirdetés -

Azt tanácsolja a szülőknek, hogy kerüljék a baba puszilgatását életének első napjaiban.

kep 2022 02 04 110019 "Meghalt a kisfiam..." Az anyuka figyelmezteti a szülőket, hogy ne csókolják meg az újszülöttet...

„Moss kezet, ne érintsd meg a baba száját és ne csókolgasd. Az immunrendszere még nem tud küzdeni…”

@dakotaelizabethgoss

No matter hard I tried, I couldn’t protect him. But please wash your hands, don’t touch their mouths, or kiss them…. They can’t fight it….

♬ Get You The Moon – Kina

Tényleg ügyeljünk arra, hogy a babával való érintkezés előtt mossunk kezet, és ne csókoljuk szájon a kicsiket. A videót több millióan látták. Mára Dakota és párja ikreket várnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!