„Mindenki furcsán néz rám, megkeserítették az életemet az emberek” – Modell lett a lányból, aki egy ritka genetikai rendellenességgel született.

- Hirdetés -

India Janeé 24 éves és Treacher Collins-szindrómával küzd. Ez egy nagyon ritka genetikai rendellenesség, ami befolyásolja a fülek az arc és a fej fejlődését, a csontok fejletlenek maradnak.

image3 "Mindenki furcsán néz rám, megkeserítették az életemet az emberek" - Modell lett a lányból, aki egy ritka genetikai rendellenességgel született.

A hallásra és a beszédre is kihatással van a betegség, így a lánynak sokszor nehezen megy a kommunikáció, gyakran nem érti elsőre amit mondanak neki. Sokszor vissza kell kérdeznie, ez régen nagyon zavarta. Az emberek nagyon türelmetlenül és gorombán tudnak viselkedni.

image7 "Mindenki furcsán néz rám, megkeserítették az életemet az emberek" - Modell lett a lányból, aki egy ritka genetikai rendellenességgel született.

India már kiskorától modell szeretett volna lenni, sikerült is megvalósítania az álmát. Olyan nőket képvisel, akik megjelenése nem hétköznapi.

„Mindig is modell szerettem volna lenni, azt akartam, hogy az emberek lássák meg bennem is a szépséget. Példát szeretnék mutatni más nőknek és biztosítani őket, hogy így is lehet élni.”

- Hirdetés -
image9 "Mindenki furcsán néz rám, megkeserítették az életemet az emberek" - Modell lett a lányból, aki egy ritka genetikai rendellenességgel született.
image0 3 "Mindenki furcsán néz rám, megkeserítették az életemet az emberek" - Modell lett a lányból, aki egy ritka genetikai rendellenességgel született.

„Sok pozitív visszajelzést kapok, nyilván a sok negatív megjegyzés mellett. De érzem, hogy nagyon jót tesz a modellkedés az önbizalmamnak. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.”

„Nem az vagyok, akinek mások látnak, hanem az, akinek magamat látom. Sose szégyelld, ha önmagadat adod.”

image5 "Mindenki furcsán néz rám, megkeserítették az életemet az emberek" - Modell lett a lányból, aki egy ritka genetikai rendellenességgel született.
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!