Mit árul el rólad a hét napja, amikor születtél? Többet, mint gondolnád…

Megosztás

- Hirdetés -

Mit árul el rólad az a nap, amikor megszülettél? A születési dátum nagyon fontos az asztrológia szempontjából, de nem mindenki tudja, hogy a hét azon napja is, amelyen születtünk, befolyással lehet a jellemvonásainkra. Mit tudhatunk meg a születésünk napjáról?

Mit árul el rólad az a nap, amikor megszülettél?

Humbug vagy megfigyelés? Az asztrológia iránt érdeklődők meg vannak győződve arról, hogy az állatöv jegyei árulják el, milyenek vagyunk. Kiderült azonban, hogy a hét azon napja, amelyen születtünk, megmutathat bizonyos erősségeket, gyengeségeket is. Szerinted túlzás?

kep 2022 11 23 121457557 Mit árul el rólad a hét napja, amikor születtél? Többet, mint gondolnád...

Már az ókorban is hittek abban, hogy a hét minden napjának megvan a maga patrónusa. Magyarán egy bolygó, amelynek energiája jelentős hatással van az emberekre. Például a Nap a vasárnap született emberekhez tartozik, a kedd a Mars napja, a péntek a Vénusz napja stb. És mivel mindegyik bolygónak megvannak a maga egyedi jellemzői, ennek köszönhetően ellenőrizhetjük, milyen emberek vagyunk.

- Hirdetés -
kep 2022 11 23 121932059 Mit árul el rólad a hét napja, amikor születtél? Többet, mint gondolnád...

Lusta, munkamániás, szerencsétlen…

Íme a hét hét napjának listája, valamint annak magyarázata, hogy az ezen a napon született emberek milyen jellemvonásokkal rendelkezhetnek.

VASÁRNAP

Azok, akik vasárnap születtek, szeretnek pihenni. Kemény munka? Nem nekik való! A lajhár természete azonban nem zárja ki a veleszületett életenergiát, amihez optimizmus is társul. A vasárnap születettek is nagyon társaságkedvelők, és mágnesként vonzzák az embereket.

HÉTFŐ

A hétfő a szorgalmas emberek napja. Ők az igazán jó vezetői vénával rendelkező egyének. Ez azonban nem egyenlő a stresszel való megbirkózás képességével. A hétfőn születettek nem tűrik rosszul a stresszes helyzeteket, ami sajnos az egészségi állapotukra is kihat.

- Hirdetés -
kep 2022 11 23 121631922 Mit árul el rólad a hét napja, amikor születtél? Többet, mint gondolnád...

KEDD

Azt mondják, hogy a keddi gyerekeknek aranyból van a szívük. Nagyon empatikusak és szívesen segítenek. Nagyon jól érzik magukat a társaságban. A kedden születettek azonban nem viselik túl jól a vereséget és nem veszíthetnek.

SZERDA

Tudásra éhesek, kíváncsiak, racionálisak. Szívesen tanulnak új dolgokat, érdekes hobbijaik vannak, ugyanakkor reális és gyakorlatias életszemléletűek.

CSÜTÖRTÖK

Csütörtökön születtél? Szerencsés vagy! A csütörtökön születettek elmondhatják, hogy a sors kedvez nekik. Optimistán tekintenek az életre, őszinték és tudják, hogyan kell megnyerni az emberek tetszését.

- Hirdetés -
kep 2022 11 23 121956900 Mit árul el rólad a hét napja, amikor születtél? Többet, mint gondolnád...

PÉNTEK

A pénteken születettek művészlelkek. Kreativitás és érzékenység jellemzi őket. Az életben elsősorban a szeretetre koncentrálnak, és sokat képesek feláldozni a másikért. Ők is határozott de … bosszúálló emberek. Nem jó ujjat húzni velük.

SZOMBAT

Szorgalmas, önálló, bátor… a szombaton születettek tudják, hogyan boldoguljanak az életben. Individualisták, és mindent egyedül próbálnak elérni. Nem szeretik, ha valaki megpróbál beavatkozni az életükbe, és gyakran visszahúzódnak magukba.

Magadra ismertél? Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!