Nagyot változott 5 év alatt a győri hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár élete

- Hirdetés -

Anikó és László 2013-ban 636 millió forintot nyert a Skandináv lottón. A férfi korábban hajléktalanként élt, felesége pedig pánikbeteg volt.

A hihetetlen szerencsének köszönhetően azonban megváltozott az életük, immáron 5 éve.
„Jól vagyunk! Jelenleg egymásra koncentrálunk. A férjem most ünnepelte józanságának 3. évfordulóját.” – mondta Anikó.

- Hirdetés -

„A lányom egy évvel ezelőtt elvált, mind a négy unokám elkerült Győrből. Őket azóta sem láttam. Ezt azóta sem tudtam feldolgozni, hiányzik a nagy zsivaj. Bár bioszoláriumok megnyitását terveztem, új vállalkozásba mégsem vágtam bele. Az ingatlanbevételekből és a kávézó kiadásából élünk.” – árulta el az asszony.

Azt is elmondta, hogy nagyon nehéz, de tudomásul kell venni, hogy nem lehet mindenkin segíteni. Sokan ilyenkor érdekből keresik fel az embert és olyanok is előbukkannak, akikről évek óta semmit sem hallott.

- Hirdetés -

„Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk. Az ingatlan mindig jó befektetés. Ilyen lehetőség többnyire egyszer adódik az életben, épp ezért aki nyer, annak meg kell élnie a vágyait, továbbá meg kell tanulnia nemet mondani.” – mondta Anikó.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!