„Napokon belül kitör a totális háború” – Nógrádi György

- Hirdetés -

Az oroszoknak egyetlen háborúval kapcsolatos számításuk sem igazán jött be. Az ukrán hadsereg sokkal ellenállóbb és kitartóbb, mint azt gondolták.

haboru "Napokon belül kitör a totális háború" - Nógrádi György

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a TV2 reggeli műsorában nyilatkozott.

„Amit most látunk, az csak felkészülés a totális háborúra. Az eredeti orosz cél egyértelműen az volt, hogy Belarusz felől bejönnek, elfoglalják Kijevet, és gyors győzelmet aratnak”

kep 2022 04 21 143737620 "Napokon belül kitör a totális háború" - Nógrádi György

Az eredeti elképzelése az oroszoknak az volt, hogy az ukránok megadják magukat és Zelenszkij külföldre menekül.

Bekövetkezett az, amire senki nem számított: állóháború Donyecknél és Luhanszknál. Most az állóháború azt jelenti, hogy az oroszok előre mennek napi 8–12 kilométert

Nógrádi György szerint most az oroszoknak a krími fronton kell katonai győzelmet aratniuk, és Kijev most képletesen megmenekült.

- Hirdetés -
kep 2022 04 21 143752345 "Napokon belül kitör a totális háború" - Nógrádi György

A gond, hogy annyi nyugati fegyver és technológia érkezett Ukrajnába, hogy mondhatni az most a világ legjobban felfegyverzett országa. Az amerikaiak újabb 800 millió dolláros katonai támogatást jelentettek be Ukrajna részére.

„…a totális háború néhány napon belül bekövetkezik. Ez abból áll majd, hogy a légierő mellett a tengerről is támadnak majd az oroszok, de bevetik a drónokat és a szárazföldi erőket is, és letarolják a területeket.”

Az oroszok tévedtek azzal kapcsolatban, hogy mit akar az Ukrajnában élő orosz lakosság. „Ezek az oroszok tudják, hogy a háború egyszer véget ér, és a területek döntő többsége Ukrajna része marad” – mondta Nógrádi György

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!