„Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor”. Egy szülésznő elmagyarázza miért…

- Hirdetés -

Nem jó ötlet az ünnepek idején összebújni a pároddal. Legalábbis egy szülésznő ezt nyilatkozta nemrég a közösségi médiába. De miért mondana valaki ilyet?

kep 2021 12 25 080725 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

A karácsony az év különleges időszaka. Az ünnepi díszek varázsa és a téli aura olyan romantikus légkört képes teremteni, amely egy afrodiziákumnak is felfogható. Nem mellesleg, a szeretet ünnepéről beszélünk. Ilyenkor – jó esetben- többen is félreteszik az egész évben felgyülemlett piszkálódás okozta sérelmeket és inkább a kapcsolatok pozitív oldalára koncentrálnak.

kep 2021 12 25 075529 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

Egy szülésznő szerint nem a legjobb dolog ilyenkor összebújni a párunkkal. Miért? Mert ez az időszak nem a legjobb a teherbeesésre. A Twitteren közzétett monológja lenyűgözte az embereket.

Netán az alacsony hőmérséklet lenne a gond, amely kihatással van a baba egészségére? Vagy a szülésznő arra gondolhatott, hogy ilyenkor tartózkodjunk a testi bűnöktől?

- Hirdetés -
kep 2021 12 25 075443 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

A dolog ennél sokkal egyszerűbb. A modern fogamzásgátlási módszerek ellenére is, az ünnepek alatt lényegesen több intim kapcsolat végződik terhességgel, mint az év többi időszakában. A statisztikák szerint ekkor történik a legtöbb fogantatás, ergo 9 hónappal később, azaz szeptemberben születik a legtöbb gyerek. Már az ősz elején fejetlenség tapasztalható a szülészeti osztályokon.

kep 2021 12 25 075342 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

A szülésznő is bevallotta, hogy a szeptember a legnehezebb hónap a számára. Ilyenkor születik a legtöbb gyerek.

kep 2021 12 25 075427 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

Egy idei bejegyzésében ezt írta:

- Hirdetés -

„Még csak szeptember 5. van, de már most elfáradtam. Nem bírok ki további 25 napot. Ha ismersz, vagy kedvelsz egy szülésznőt, akkor nem huncutkodtok többet karácsonykor.”

kep 2021 12 25 075200 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

A bejegyzését 48 óra alatt elárasztották a kommentek. Egyesek úgy vélik, hogy a november sem lehet könnyebb, hiszen az 9 hónappal Valentin-nap után van.

Viccet félretéve, érdemes elgondolkodni a szülésznő szavain, mert a jelenleg is zajló COVID-19 járvány miatt előfordulhat, hogy a terhesség alatti korházban tartózkodás nem úgy alakul, ahogy azt a leendő anyukák elvárnák. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a koronavírus-fertőzés egy terhes nő számára is végzetes lehet.

- Hirdetés -
kep 2021 12 25 080856 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

Egyre többen mondják, hogy a teherbeesésre fel kell készülni. Egyre népszerűbbek a genetikai tesztek, amelyek lehetővé teszik annak megállapítását, hogy bizonyos személyek genetikai anyagának kombinációja okozhat-e születési rendellenességeket a gyermekben.

kep 2021 12 25 075150 "Ne huncutkodj a pároddal karácsonykor". Egy szülésznő elmagyarázza miért...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!