Négy éve nem fűtötte be a lakását. Elmesélte a titkot, hogy nem fázott meg!

Megosztás

- Hirdetés -

A növekvő energia- és fűtési költségek egyre nagyobb gondot okoznak. Mindenki keresi a módját, hogy csökkentse számláit. Lehetőség van a lakás fűtésének mellőzésére és egyúttal a hidegérzet csökkentésére is. 

kep 2023 10 19 160833536 Négy éve nem fűtötte be a lakását. Elmesélte a titkot, hogy nem fázott meg!

A brit Klaire De Lys négy évig nem fűtött be a lakásában. Megosztotta tapasztalatait és tanácsait a TikTokon, hogyan lehet hatékonyan bemelegíteni anélkül, hogy egy vagyont fizetne a fűtésre. 

Klaire szuper tanácsokat ad, hogyan ne fázzon meg egy fűtés nélküli lakásban

„Hogyan maradjunk melegen éjszaka anélkül, hogy bekapcsolnák a fűtést? A legkézenfekvőbb megoldás, ha egy forró vízzel teli palackkal alszunk el”

- Hirdetés -

A palackot célszerű valamiféle rongyba tekerni, hogy ne égesse meg a bőrünket.

kep 2023 10 19 161004205 Négy éve nem fűtötte be a lakását. Elmesélte a titkot, hogy nem fázott meg!

Klaire szerint érdemes az ágynál nagyobb méretű paplannal takarózni.

-Ha egyszemélyes ágyad van, mindenképpen vegyél olyan paplant, ami alatt két személy is elfér. Akkor több lesz belőle és jobban beburkolod magad. Gyapjútakaró a legjobb választás.

@klairedelysofficial Video no.1 in the 2023 how to stay warm without central heating series. #howtostaywarminthewinter #winteruk #cold #energycrisis #costofliving ♬ original sound – Klaire de Lys

„Két takaróval letakarom magam. Az egyik bolyhos, a másik gyapjú és nehezebb. Így több levegőt és így meleget tudok tartani a két réteg között”

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!