Neked is van két kis gödröcske a derekadon? Nem is tudod, mennyire szerencsés vagy!

Megosztás

- Hirdetés -

Ha neked is található két kis gödröcske a hátadon, akkor különleges vagy. Kevesen mondhatják el ezt magukról. A férfiak esetében Apolló gödröknek, a nőknél pedig Vénusz gödröknek nevezik ezt a két kis bemélyedést. A legtöbb férfi vonzónak találja a hölgyeken a kis bemélyedéseket, ezért teljesen logikus, hogy a szerelem istennőjéről nevezték el ezeket.

Azt a mai napig sem tudják, hogy miért nem találhatóak meg minden emberen, de valószínűleg ez is a genetikának tudható be. Mivel nincs a gödröcskék közelében semmilyen izom, ezért edzéssel nem hozhatóak elő, kivéve, ha vannak ugyan rajtunk, csak egy kis súlyfelesleg miatt nem látszanak.

A két csont és a medence csatlakozásánál találhatóak:

- Hirdetés -

Miért mondhatják magukat szerencsésnek azok, akiknek vannak a hátán ilyen gödröcskék?

Az orvosok a kutatások eredményeit megvizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy a gödröcskék megléte egészséges szervezetre és kifejezetten jó vérkeringésre utal.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!