Neked milyen füled van? Tudtad, hogy rengeteg dolgot elárul a személyiségedről?!

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Sejtettétek volna, hogy a fülünk formája és nagysága árulkodik a személyiségünkről? Nem?! Pedig…

kep 2022 06 10 153910567 Neked milyen füled van? Tudtad, hogy rengeteg dolgot elárul a személyiségedről?!

Milliószor hallottuk már, hogy a szem a lélek tükre… Azt azonban még senkitől sem, hogy a fülünk formája és mérete bármit is elárulna a személyiségünkről. A fiziognómia, vagyis az arcolvasás tudománya foglalkozik a fülünk és személyiségünk összefüggéseivel. Az ősi Kínában sorselemzésben is fontos szerepet tulajdonítottak ennek a dolognak.

Jellem…

Mindenki találkozott már olyan emberrel, aki első látásra szimpatikus volt, míg más már szinte azonnal negatív reakció váltott ki belőlünk. A fiziognómia szerint ez nem egy spontán reakció, hanem úgy gondolják, hogy a test és a lélek szoros kapcsolatban van egymással. Magyarán, az ember külseje hatással van a jellemére is. Ezzel egyébként a régi nagy görögök, Püthagorasz, Hippokratész és Arisztotelész is foglalkozott.

- Hirdetés -
kep 2022 06 10 153926615 Neked milyen füled van? Tudtad, hogy rengeteg dolgot elárul a személyiségedről?!

Hippokratész szerint a hegyes orrú, kis szemű emberek rosszindulatúak. Azóta persze fejlődött a tudomány, de egyes tudományágak a mai napig ezzel foglalkoznak: pszichológia, orvostudomány és a kriminálantropológia.

A fizignómia szerint az orrunk, szemünk, homlokunk, állunk, szemöldökünk, hajunk színe mind árulkodhat a jellemünkről.

A nagy fülű emberek: szeretnek másokat meghallgatni, kíváncsiak és nem okoz nekik problémát rákérdezni dolgokra. Tapintatlanok és durvák lehetnek. Mernek kockázatot vállalni és energikusabbak is a kis fülű társaikkal szemben. Ha a nagy fül mellé nagy fülcimpa is dukál, akkor az egy intelligens, nagy tudású ember lehet. Gondoljunk csak Buddha-ra és Gandhi-ra.

kep 2022 06 10 154028246 Neked milyen füled van? Tudtad, hogy rengeteg dolgot elárul a személyiségedről?!

A kis fülű emberek érzékenyek lehetnek. Csendesek, befelé fordulú ambiciózus alkatok. Kerülik a kockázatot és szeretik a nyugalmat. Nem pletykálnak, de nem is tudják teljesen átérezni egy másik ember problémáját. Konok és szűklátókörű emberek.

- Hirdetés -

A legjobb persze, ha átlagos fülünk van. Az életünk ilyenkor kiegyensúlyozottabb mederben zajlik.

A fül mérete persze még kevés lehet, hogy levonjunk egy komplett személyiséget belőle. Fontos az alak, vastagság, szín és elhelyezkedés.

kep 2022 06 10 153950478 Neked milyen füled van? Tudtad, hogy rengeteg dolgot elárul a személyiségedről?!

A magasabb fülű emberek kivételes intelligenciával rendelkeznek. Ők egyébként a mindennapokban előszeretettel bénáznak. Az alacsonyabb fülű emberek praktikusabban gondolkodnak. Nehezebben megy nekik az érzelmek kimutatása.

Ha a fülünk alul szélesebb, felül pedig csúcsos, akkor az titokzatos, ösztönző erővel bíró embert mutat. Ha felül eláll, akkor energikus személyiség az illető, aki nem szereti, ha megmondják, hogy mit csináljon. Neki az irodai munka teljesen felejtős. Ha valakinek a füle sötétebb, mint az arcbőre, akkor az illető lusta, dologkerülő ember. Állásinterjún ajánlott figyelni erre is…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

egeszsegkalauz

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!