Neki van a leghosszabb szempillája a világon. Várj, míg meg nem látod a kishúgát…

Megosztás

- Hirdetés -

Muin Bachonaev olyan hosszú szempillákkal született, hogy mindenki hitetlenkedve nézett rá. A szempillái olyan hosszúak és dúsak voltak, hogy majdnem a baba szájáig értek. Idővel a szempillái és a szemöldöke is olyan gyorsan nőtt, hogy a fiú az egész világon ismertté vált. Született egy kishúga. Őt is érdemes megnézni…

Bájos megjelenés vagy hibás gén?

Muin Bachonaev jelenleg Moszkvában él, és már 15 éves. A fiú egy tinédzser hétköznapi életét éli – tanul, és iskola után az egyik moszkvai futballklubban játszik.

„Úgy élek mint mindenki más. Nem különösebben foglalkoztat a szempillám. Jól érzem magam így is, és nincsenek nehézségeim miatta”

- Hirdetés -

Amikor megszületett, nem csak a kórházban keltett igazi szenzációt. A bájos újszülöttet olyan hosszú szempillákkal ajándékozta meg a sors, amelyek majdnem a szájáig értek. 4,5 cm-esek voltak! 

Az orvosok sokáig keresték a fiú túlzott szempillanövekedésének okát. A kutatások és genetikai vizsgálatok eredményeként kiderült, hogy hibás gén áll a háttérben.

- Hirdetés -

A fiúnak van egy húga is…

Míg a fiú bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, és köszöni szépen, jól érzi magát így is, addig a kishúga inkább szenved ettől a ritka betegségtől.

A kislányt zavarja a látásban. Egyesek arra buzdítják a szülőket, hogy vágják le szegénynek. Egy lánynál azért máshogy mennek ezek a dolgok. Vélhetőleg őt zavarni fogja a későbbiekben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!