Neki van a legszélesebb csípője a világon. Nem tud átmenni egy hétköznapi ajtón se

- Hirdetés -

Nem tud egyedül lépcsőzni, nem tud átmenni az ajtókon sem. Ennek a nőnek van a legszélesebb csípője a világon. Ez hatalmas problémát okoz neki. Néhányan el sem hiszik, hogy ez valódi…

Mikel Ruffinelli Los Angelesben, Kaliforniában él és neki van a legszélesebb csípője. Ezt a World Record Academy is megerősítette. Mikel csípője jelenleg 2,5 méter. Nagyjából akkora, mint egy koncertzongora. A legtöbb ajtón nem fér át és autóba szállni kész horror a számára. De a lépcsőket is próbálja kerülni, ha tudja.

kep 2021 12 28 115206 Neki van a legszélesebb csípője a világon. Nem tud átmenni egy hétköznapi ajtón se

A nő négy gyermek édesanyja. Minden terhességnél súlyosbodott az állapota.

kep 2021 12 28 115239 Neki van a legszélesebb csípője a világon. Nem tud átmenni egy hétköznapi ajtón se

„Két és fél méteres csípőm van. Minden terhességnél szélesebb lett. A legnagyobb változás a fiammal való terhesség után következett be. Akkor 25 kilót híztam. Gyakran leszólítanak az utcán, hogy mi történt velem. A méretem miatt nagyon nehéz a mozgás. Egy átlagos ajtón be sem férek. A hétköznapi élet is komoly kihívás a számomra…”

- Hirdetés -

Szerencséjére a férje mindig támogatta őt. 12 éve házasok és még mindig nagyon szeretik egymást. A férje gyakorlatilag áradozik a nő alakjáról. De ez nem véletlen. Már megismerkedésükkör is szerelem volt első látásra.

„A férjem szerint ez a sors ajándéka. Szerinte így is gyönyörű vagyok.”

A férj sokat segít Mikelnek elfogadni önmagát. A szerelmével támogatja a nőt. Régebben még hatalmas ingekkel próbálta takargatni a testét, de mára nem szégyelli.

- Hirdetés -

Az emberek gyorsan ítélkeznek Mikel felett. Egy pillantás elég ahhoz, hogy ítéletet hozzanak. Azt mondják, hogy Mikel rosszul étkezik és keveset mozog, de ez nem igaz. A nő krónikus betegségben szenved, amely 17 millió amerikai nőt érint, és gyakran összetévesztik az elhízással. 

Előfordul, hogy az emberek Mikel-re mutogatnak, nevetnek rajta, lefényképezik és sértegetik.

„Az emberek számára könnyebb kritizálni a másikat, mint elfogadni vagy támogatni.”

- Hirdetés -

Mikel hisz Istenben, és úgy gondolja, hogy őt így teremtette. A viszontagságok ellenére a nő szinte mindig mosolyog.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!