„Nem érdemlik meg, hogy tudják…” Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

- Hirdetés -

Tayla Dow-t nemrégiben kishíján szétcincálták az internetes trollok a legutóbbi bejegyzése miatt. Többen betegnek és „harcsának” hívják. A „catfish” (magyarul harcsa) kifejezést azokra az emberekre használják, akik internetes profilja hazugságra alapul. Kamu képek, kamu szöveg… valami, ami hazugság.

De miért állítanának róla ilyesmit?

Hát Tayla éppenséggel transznemű. Férfiakkal randevúzgat, meghívatja magát italra és még hagyja is, hogy megcsókolják. A gond azzal van, hogy a „lány” ekkor még nem árulja el, hogy valójában férfi.

- Hirdetés -

A férfi persze megmagyarázza ennek okát:

„Nem azért megyek el szórakozni, hogy férfiak társaságát keressem. Ettől függetlenül, meg-megkeresnek. Nem lenne biztonságos minden ittas férfinak elmondanom a saját kis „titkomat”.”

Tayla azt mondta, hogy ha esetleg tovább fajulna a dolog egy csóknál, akkor nyilván bevallaná, hogy transznemű.

- Hirdetés -

„Ha valaki meg akar csókolni, annak nem mondok semmit. Legfeljebb, ha nem érzem jól magam a társaságában. Szerintem ezzel még nem vetem el a sulykot. Vannak emberek, akik úgy fekszenek össze másokkal, hogy nem vallják be a nemi betegségeiket. Az ennél sokkal durvább.”

kep 2021 12 17 113020 "Nem érdemlik meg, hogy tudják..." Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

„Az embereknek meg kellene próbálniuk a helyembe képzelni magukat és az én szemszögemből látni a dolgokat. Ha valakinek előítéletei vannak a transz emberekkel szemben, akkor soha nem fognak megérteni.”

kep 2021 12 17 113029 "Nem érdemlik meg, hogy tudják..." Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

A férfi 13 millió forintnyi összeget költött hormonterápiára és különböző kezelésekre, amelyektől nőiesebbnek tűnhet.

- Hirdetés -
kep 2021 12 17 113109 "Nem érdemlik meg, hogy tudják..." Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

13 éves korában jött rá, hogy transznemű. A közösségi média segítségével betekintést nyerhetett a transz közösségbe. A titkát az iskola befejezéséig megtartotta magának.

kep 2021 12 17 113418 "Nem érdemlik meg, hogy tudják..." Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

16 évesen kereste fel háziorvosát, aki beutalta egy nemi klinikára.

Tayla azért sem mondja el egyből a kis titkát a férfiaknak, mert tapasztalatai alapján a legtöbb azonnal sarkon fordul és gyakran még meg is alázzák őt emiatt.

Így nézett ki Tayla a műtétek előtt.

kep 2021 12 17 113359 "Nem érdemlik meg, hogy tudják..." Megengedi, hogy megcsókolják a pasik, de nem árulja el, hogy valójában férfi.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!