Oroszország atommal fenyegeti Finnországot és Svédországot

- Hirdetés -

Finnország csütörtökön megerősítette, hogy hajlandó csatlakozni a NATO-hoz, miután azt Sauli Niinisto elnök és Sanna marin miniszterelnök bejelentette. Svédország a közeljövőben hasonló lépést tervez.

kep 2022 05 17 094954909 Oroszország atommal fenyegeti Finnországot és Svédországot

Mind az első, mind a második információ nagyon gyorsan visszhangra lelt Oroszországban. A propagandatelevízió egyből ráugrott a dologra. Az egyik kommentátor nagyon súlyos szavakat mondott. Konkrétan megfenyegette Finnországot és Svédországot, ha csatlakoznak a Szövetséghez.

Az egyik ilyen válasz az lehet, hogy „taktikai nukleáris fegyvereket telepítenek” a NATO határaira.

kep 2022 05 17 094306937 Oroszország atommal fenyegeti Finnországot és Svédországot

Oroszország Finnországot és Svédországot fenyegeti

Oroszország nem akarja, hogy a NATO határai bővüljenek, de nagyon valószínű, hogy ez a közeljövőben meg fog történni. Minden arra utal, hogy Finnország és Svédország csatlakozik az észak-atlanti szövetséghez.

A Rossija 1 kommentátora vette át a szót, aki szerint Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának oka a „félelem”. Hangsúlyozta, hogy a NATO-csatlakozás után még jobban kellene félniük, melyre érvet is felhoztak.

- Hirdetés -
kep 2022 05 17 094248190 Oroszország atommal fenyegeti Finnországot és Svédországot

Ha Svédországban és Finnországban megjelennek a NATO-bázisok, Oroszországnak nem lesz más lehetősége. Kénytelen lesz semlegesíteni az egyensúlyhiányt és az új fenyegetést taktikai nukleáris fegyverek bevetésével.

kep 2022 05 17 094213573 Oroszország atommal fenyegeti Finnországot és Svédországot

A kommentátor szavai fenyegetően hangzanak, és nem lehet félvállról venni. Ennek ellenére az orosz média által közölt információk nagy része nem más, mint megfélemlítés az Orosz Föderáció részéről. Csupán az információs háború eleme, amit már sokszor láthattunk. 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!