Pizzatésztával közösült. Elképesztő botrány egy étteremben…

- Hirdetés -

Egy pizzatésztával közösült, a bódító afférról készült videót pedig feltöltötte az internetre. Az étterem törzsvásárlói felháborodtak. Hogy tehetett ilyesmit?

Botrány egy pizzériában. Közösült a tésztával

Felkerült a hálózatra egy felvétel, amelyen a Poznań melletti Murowana Goślinában (Lengyelország) található pizzéria egyik alkalmazottja látható, amint pizzatésztát gyúr az intim testrészével. Az egyik erotikus weboldalon megjelent a videó, de gyorsan törölték is. Viszont mindenki tudja, hogy ami egyszer felkerül a netre, az örökre ott is marad….

kep 2022 07 16 081948827 Pizzatésztával közösült. Elképesztő botrány egy étteremben...

Amikor az eset napvilágra került, az étterem látogatói azonnal jelentették az esetet a hatóságoknál.

- Hirdetés -

Ami a Mefisto pizzériát és Mr. Damian-t illeti, az esetet jelenteni fogják az Egészségügyi és Járványügyi Állomáson, és a pizzéria tulajdonosa lesz felelős az alkalmazottja bohóckodásaiért. Így készül ott a pizzatészta majd aztán eladják városunk lakóinak? A korábbi videót eltávolították az FB szexuális jogainak megsértése miatt

kep 2022 07 16 082143557 Pizzatésztával közösült. Elképesztő botrány egy étteremben...

A pizzaszakács rágerjedt a tésztára… Kirúgták?

A botrányt kiváltó MEFISTO pizzéria tulajdonosa a Facebookon tett közzé hivatalos közleményt az ügyben. A férfi sajnálatát fejezte ki a szakács viselkedése miatt.

Nagyon sajnálom a szakácsot. Megbocsáthatatlan szexuális incidens történt. Nem az a célom, hogy megbélyegezzem a szexuális működési zavarokat, és ezt kérem mindenki mástól is.

- Hirdetés -
kep 2022 07 16 082209805 Pizzatésztával közösült. Elképesztő botrány egy étteremben...

A közleményben azt olvashatjuk, hogy a helyiség tulajdonosa az említett dolgozót elbocsátotta.

A történtek után sem ebben, sem más minőségben nem dolgozhatok vele tovább. Gasztronómiai tevékenységem kezdetétől a készételek legmagasabb minőségére, valamint az ételek és az azokat minden munkavédelmi előírásnak megfelelően elkészítő munkatársakra összpontosítok.

Szerencsére egyik vásárló sem evett a videón látható tortából álló ételből.

A magam részéről szeretném biztosítani, hogy a teljes csapatommal folytatott megbeszélések és a készletszintek részletes ellenőrzése után határozottan biztosíthatom Önöket, hogy a filmben bemutatott félkész termékek egyetlen fogyasztóhoz sem jutottak el.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!