Putyin háborús bűnös! Az amerikai szenátus egyhangúlag döntött

Megosztás

- Hirdetés -

Vlagyimir Putyin háborús bűnös! Az amerikai szenátus helyi idő szerint március 15-én egyhangúlag elítélte az orosz elnököt. Egyértelműen az ukrajnai invázió miatt.

Vlagyimir Putyin háborús bűnös! Egyhangúlag döntött az amerikai szenátus.

putyin Putyin háborús bűnös! Az amerikai szenátus egyhangúlag döntött

Lindsey Graham republikánus szenátor javasolta ezt az állásfoglalást. Később mindkét fél támogatta. Amint azt a Reuters Ügynökség már kiemelte, ez egy nagyon ritka egyhangúság a mélyen megosztott kongresszuson. Szerintük Vlagyimir Putyin vitathatatlanul háborús bűnös. Közvetlenül az erről szóló szavazás előtt Chuck Schumer, a szenátus demokratikus többségének vezetője mondott beszédet, és az alábbiak szerint kommentálta az ukrajnai háborús bűnöket.

putyinka Putyin háborús bűnös! Az amerikai szenátus egyhangúlag döntött

A Nemzetközi Bíróság az ukrajnai háborúról

A hágai Nemzetközi Bíróság ma, március 16-án dönt az ideiglenes intézkedések elrendeléséről Oroszország ukrajnai inváziója ügyében. Az MTS döntésének kihirdetése várhatóan szerdán 16 órakor kezdődik a hágai Békepalotában. A PAP szerint ezt a törvényszék elnökének, Joan E. Donoghue amerikai bírónak kell megtennie.

„Ebben a Házban mindenki, a demokraták és a republikánusok összefogtak, és azt mondják, Vlagyimir Putyin nem kerülheti el a felelősséget az ukrán nép ellen elkövetett atrocitások miatt.”

- Hirdetés -
1645794672 D9ef9ypoe md Putyin háborús bűnös! Az amerikai szenátus egyhangúlag döntött

Nyilvánvaló, hogy Ukrajna indítványt nyújtott be az Orosz Föderáció ellen. Az ukránok az országa elleni támadás azonnali leállítását követelik. A kijevi kormány február 26-án nyújtotta be ezt a dokumentumot a népirtás megelőzéséről és büntetéséről szóló egyezmény alapján. A levél szerint az ukránok hangsúlyozzák, hogy hamisak a kelet-ukrajnai népirtással kapcsolatos orosz vádak. „Sürgős” parancsot akarnak Oroszországnak az invázió leállítására. Néhány nappal ezelőtt a média arról számolt be, hogy Oroszország nem volt hajlandó megjelenni a múlt heti meghallgatásokon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!