Részegen okozott súlyos balesetet. Az orvosoknak amputálniuk kellett a férfi legféltettebb kincsét

- Hirdetés -

A közúti balesetek jelentős része az ittas vezetés miatt történik. Becsípve egyáltalán nem jól mérjük fel a képességeinket és beülünk a volán mögé mondván, hogy mi így is szuper pilóták vagyunk. Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak magunkat, hanem másokat is hatalmas veszélynek teszünk ki ezzel.

kep 2021 10 17 094922 Részegen okozott súlyos balesetet. Az orvosoknak amputálniuk kellett a férfi legféltettebb kincsét

Egy 29 éves Paul Berry is azon sofőrök közé tartozott, akik meggondolatlanul ültek a volán mögé. Paulnál ez egyébként rendszeres volt. Többször is vezetett ittasan, de az őrangyala mindig mögötte repült. Aztán vélhetőleg belefárdt.

2014 májusában a férfi elment egy barátjához, ahol rendesen betintáztak. Mikor elég volt beült az autóba, hogy hazavezessen, de félúton szörnyű balesetet szenvedett. Paul az autó hátsó ablakán repült ki, ráadásul a kocsi még félig rá is esett. Ennek ellenére túlélte.

- Hirdetés -
kep 2021 10 17 094943 Részegen okozott súlyos balesetet. Az orvosoknak amputálniuk kellett a férfi legféltettebb kincsét

A fiút egy kamionsofőr segítette, aki közvetlenül mögötte haladt és látta az egész esetet. Egy másik sofőr segítségével kihúzták Pault a jármű alól és mentőt hívtak. Helikopterrel szállították kórházba. Az állapota annyira súlyos volt, hogy még az orvosok sem bíztak abban, hogy valaha is felépül.

kep 2021 10 17 095000 Részegen okozott súlyos balesetet. Az orvosoknak amputálniuk kellett a férfi legféltettebb kincsét

Paulnak eltört a gerince, állkapcsa, csípője, medencéje és súlyos agykárosodást is szenvedett. Emellé még a nemi szerve is megsérült. 5 hétig feküdt kómában.

Amikor magához tért, titán állkapcsa volt már, mely 13 csavarral lett rögzítve.

- Hirdetés -
kep 2021 10 17 095008 Részegen okozott súlyos balesetet. Az orvosoknak amputálniuk kellett a férfi legféltettebb kincsét

A sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy az urológusok úgy döntöttek, hogy amputálják a hímvesszőjét és az egyik heréjét.

„Amputálniuk kellett a férfiasságomat. Mintha kivágtak volna egy fát és csak a törzse maradt volna. Ironikus mert csak a baleset után éreztem magam igazán férfinak. Ez egy hatalmas érzelmi teher, amely mindig velem lesz. Örökre megváltoztatta az életemet és még a legrosszabb ellenségeimnek sem kívánom.”

kep 2021 10 17 094912 Részegen okozott súlyos balesetet. Az orvosoknak amputálniuk kellett a férfi legféltettebb kincsét

Ennek ellenére Pault esete még mindig szerencsés volt. Tény, hogy oda lett a hímtagja, de csak egy pár milliméter választotta el attól, hogy örökre béna maradjon.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!