Rutin hasplasztikára feküdt be. Most az életéért küzd a fiatal lány

Megosztás

- Hirdetés -

Brenna McIntosh egy hasplasztika néven ismert kozmetikai beavatkozáson esett át, miután 90 kilót fogyott és komoly mennyiségű bőrfelesleg maradt a testén. A műtét gond nélkül lezajlott, de a 29 éves nő 8 nappal később rosszul lett. Felkereste az orvosokat, akik úgy gondolták, hogy Brenna valami fertőzést kaphatott el, de semmi súlyosra nem gondoltak.

Tévedtek

Egy sebész fedezte fel, hogy a melbourne-i lány nekrotizáló fasciitist kapott, amely egy ritka, húsevő, bakteriális fertőzés. Ez a bőr alatti szöveteket és szerveket, valamint az izmokat támadja meg.

Brennát mesterséges kómába kellett helyezni

Oxigénterápiát kapott, amely az üszkösödés, a makacs sebes és olyan fertőzések gyógyulásának felgyorsítására használt kezelés, amelyben a szövetek oxigénhiányosak.

- Hirdetés -

Rajta kívül egyetlen másik esetet dokumentáltak a világon, amikor valaki a hasaplasztikua után ilyen fertőzést kapott volna. Brennát minden nap újabb és újabb műtéten esett át, hogy a lehető legtöbb elhalt, fertőző szövetet eltávolítsák.

A lányra hosszú gyógyulási folyamat vár, amitől hónapokra keresőképtelenné válik.

Létrehoztak számára egy támogatói oldalt, ahol adományokat lehet gyűjteni a keresőképtelenné vált lány számára.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!