SEMMIT nem evett 17 éve. Így élte túl…

- Hirdetés -

Az iráni férfi azt mondja, hogy 2006 júniusában abbahagyta az evést. Bizonyos formában….

A középkorú férfi, aki állítólag a megélhetéséért üvegszálat javít, és elég pénzt keresett ahhoz, hogy mindkét lányát egyetemre küldje, az iráni médiának azt mondta, hogy 2006 júniusában – mintegy 17 évvel ezelőtt – abbahagyta az étkezést.

kep 2023 05 23 124716563 SEMMIT nem evett 17 éve. Így élte túl...

Gholamreza elmagyarázta, hogyan kezdődött az egész, mondván: „Furcsa érzésem volt, úgy éreztem, mintha egy tárgy, például szőr lenne a számban, úgy éreztem, hogy a torkomtól a gyomromig ér, és bármit csináltam, nem tudtam eltávolítani.”

- Hirdetés -

„Olyan volt, mintha a torkomban húzódna a szőr, és úgy éreztem, hogy megfulladok, annyira feszes volt, hogy nem tudtam, mit tegyek. Nem igazán tudom leírni, de őrült érzés.”

„Reggeltől estig rendelőkben vagy a kórházakban voltam, de senki nem tudta megállapítani a betegségemet. Nem volt szőrszál a számban, de az érzés őrület volt.”

A végén már a pszichiátriára küldték…

kep 2023 05 23 124653731 SEMMIT nem evett 17 éve. Így élte túl...

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy semmilyen formában nem visz be a szervezetébe energiát. A férfi gyakorlatilag szénsavas, cukros üdítőkön él… Naponta három liter Pepsit is képes ledönteni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!