SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

- Hirdetés -

A történet az egész világot sokkolta. Egy 5 éves kislány nagyon felkavaró rajzokat készített. Félelmetes dologra derült fény.

A Dél-Amerikában, Brazíliában történt. Egy kedves kis család egy gyönyörű 5 éves kislányt nevelt, aki egy idő után egyre furcsábban kezdett viselkedni. A dolog ott kezdődött, hogy a gyermek nem nagyon akart hittanórákra menni. Úgy tűnt, hogy valamiért tart Joao da Silva atyától, akit egyébként mindenki kedves, rendes embernek tartott a környéken.

kep 2021 10 19 085752 SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

A szülők nem értették az okát, de látva a gyermek növekvő depresszióját úgy döntöttek, hogy pszichológushoz fordulnak. A szakember azt javasolta, hogy ellenőrizzék a kislány személyes holmiját, hátha találnak valamit, ami magyarázatot ad a dologra.

- Hirdetés -

A lány könyvei között 6 rajzot találtak. Elsőre gyermeki kókálmánynak tűnt, de jobban megnézve valami aggasztó dolog rajzolódott ki a szemük.

kep 2021 10 19 085635 SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

Minden rajzon egy rémült gyermek és egy felnőtt látható. Volt olyan kép is, ami egy ágyon fekvő, sikoltozó lányt mutatott be, mellette pedig egy férfi, aki próbál „rámászni”.

kep 2021 10 19 085645 SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

A képek alapján egyértelmű volt, hogy a gyermeket molesztálta valaki. Ez a valaki pedig a lelkész volt.

- Hirdetés -

A helyi sajtóértesülések szerint a brazil Minas Gerais, Montes Claros város 54 éves lelkésze bűnösnek vallotta magát a lány apjával folytatott telefonbeszélgetés során. Kijelentette, hogy az egész egy bosszú volt, mert az apa korábban vitatkozott vele.

kep 2021 10 19 085810 SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

A brazil papot letartóztatták és elitélték.

kep 2021 10 19 085818 SOKKOLÓ! Félelmetes titokra jöttek rá a szülők az 5 éves kislányuk rajzaiból

Az ilyen dolgok hallatán egyetlen kérdés merül fel bennünk. Hogy képes valaki egy ártatlan kisgyermeknek ártani? Mi a megfelelő büntetés egy ilyen esetben?

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!