SOKKOLÓ VIDEÓ! Az oroszok gyermekkórházat bombáznak -Gyerekek hevernek a romok alatt…

- Hirdetés -

Zeleszkij nyilatkozott a dél-ukrajnai mariupoli kórház elleni támadásról. Az elnök nem finomkodott a médiában. Ez nem meglepő, figyelembe véve az áldozatok számát, valamint a károk tetemességét. Ez az háború…

oroszok SOKKOLÓ VIDEÓ! Az oroszok gyermekkórházat bombáznak -Gyerekek hevernek a romok alatt...

Kíméletlen barbárság az oroszok részéről.

A dél-ukrajnai Mariupol továbbra is az oroszok célpontja. A meghódításáért folytatott ádáz küzdelem napokig tartott. Putyin serege körülvette a várost és lőtt az ukrán erőkre. De nem csak rájuk. Nők és ártatlan gyerekek vére is a kezükön szárad. Szerdán még egy gyermekkórházat is bombáztak.

1646550555 juUk6afTX md SOKKOLÓ VIDEÓ! Az oroszok gyermekkórházat bombáznak -Gyerekek hevernek a romok alatt...

A helyi hatóságok szerint a kár óriási. Mariupol városi tanácsa szerdán nyilatkozott.

A kórház épülete, ahol gyerekeket kezelte, teljesen rommá lett bombázva. A sérült gyerekkel kapcsolatos információk megállapítása még folyamatban van.

- Hirdetés -

Nagyon sok felvétel és fotó is megjelent a neten. Egyik-másikat a közösségi oldalakon terjesztik. Nehéz nyugodt szívvel megnézni őket…

A kórház…

Egy nő a szülészeti osztályról…

„Orosz csapatok közvetlen támadása a szülészeti- és gyermekkórház ellen. Emberek, gyerekek hevernek a roncsok alatt. Kegyetlenség! Meddig lesz bűnrészes a világ a terror figyelmen kívül hagyásában? Hiába a hatalom, ha nincs emberség…”

- Hirdetés -

-mondta Zelenszkij.

A legfrissebb becslések szerint 1300 lakosa halt meg Mariupolnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!