Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

- Hirdetés -

Putyin idegesen reagált a nyugati szankciókra. Oroszország elnöke rendeletet adott ki, amely ma hatályos. Népe kilátástalan helyzetbe került. Vezetőjük megtiltotta a pénz külföldre küldését.

1645482640 y53md0Ho3 md Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

„Szokatlan dühkitörések”
Üres tekintet, felfuvalkodott arc – Oroszország elnökére nézve meglehetősen nehéz kiolvasni, mi jár a fejében. Azok, akik körülveszik őt, változásokat látnak a viselkedésében. Még egy lengyel szakértő is elemezte Putyin testbeszédét, és meglepő következtetésekre jutott.

ezt nagyon benezte putyin a vila Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

Az amerikai hírszerzés szerint az orosz elnök frusztrált a helyzet miatt, és „szokatlan kirohanásokban” reflektál a tanácsadóira. Az amerikaiak attól tartanak, hogy Putyin elszigeteltsége azt jelentheti, hogy ahelyett, hogy kivonulna, úgy dönt, hogy súlyosbítja a háború menetét. A CNN szerint Kijev ostromára és véres utcai harcokra számíthatunk.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRl 1 Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

Putyin ideges reakciója a szankciókra

„Már nem az a hidegvérű, tisztánlátó diktátor, aki 2008-ban volt” – mondta a CIA egykori igazgatója, John Brennan.

- Hirdetés -
kep 2022 03 01 195751 Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

A Wall Street Journal is beszámol Putyin ideges reakcióiról. Oroszország elnöke hirtelen rendeletet adott ki, amely március 1-jétől megtiltja, hogy az országa állampolgárai pénzt utaljanak külföldre. Mától nem lehet pénzt küldeni Oroszországon kívülre bankokon és más pénzügyi piaci intézményeken keresztül.

kep 2022 03 01 195808 Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

A külföldi adósságokat se lehet teljesíteni ezáltal…

Ez Putyin válasza az Egyesült Államok, az Európai Unió és más országok által bevezetett szankciókra . Az orosz bankokat kivágták a SWIFT-rendszerből, amely lehetővé teszi a külföldi fizetések kezelését. Az orosz jegybank külföldön lévő vagyonát is befagyasztották, az orosz cégek és a helyi pénzügyminisztérium pedig nem tudtak finanszírozást szerezni a nyugati piacokon.

- Hirdetés -
kep 2022 03 01 195907 Szokatlan dühkitörések Putyinnál. Az orosz elnök újabb furcsa érthetetlen rendeletet hozott.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!