Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

Megosztás

- Hirdetés -

A 21 éves anyuka a születésnapján halt meg. Halálát a figyelmetlenség és a körülmények balszerencsés közjátéka okozta. Az biztos, hogy a kislányának komoly traumával kell szembenéznie, mihelyst felnő.

Az anyuka az első ülés, nyitott ablakánál próbálta kirángatni a kétéves kislányát az autóból. A kislány megnyomta az automata ablakemelő gombját, amely beszorította az anyja nyakát és teljesen összezúzta.

kep 2022 04 25 152752381 Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

A nőt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

Minden olyan gyorsan történt, hogy a nőnek még arra sem volt ideje, hogy kiszabadítsa magát, vagy bármilyen módon reagáljon

kep 2022 04 25 152823188 Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

Az eszméletlen fiatal nőt férje, Arthur találta meg. Betörte az ablakot, hogy kiszabadítsa feleségét. Kihúzta, de már rájött, hogy nagy a baj. Felesége nem reagált, a teste pedig ernyedt volt.

- Hirdetés -
kep 2022 04 25 152941533 Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

A 21 éves lányt azonnal kórházba szállították, de az orvosok nem tehettek semmit… Az agya visszafordíthatatlan elváltozásokat szenvedett a hipoxia miatt

kep 2022 04 25 152718060 Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

Julia Sharko soha nem tért magához… Meghalt. A tragédia napján családjával és barátaival ünnepelte születésnapját. Örült, hogy mindazok, akik fontosak számára, összegyűltek. Soha nem fogja látni, hogy gyermekei felnőnek, iskolába járnak és saját családot alapítanak. Nem éli meg az öregséget és az unokákat. A kegyetlen sors mindent elvett. Tragikusan halt meg szeretett lánya szeme láttára.

kep 2022 04 25 152708713 Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

A rendőrség vizsgálta a fiatal nő halálának körülményeit. Egy tragikus és szerencsétlen baleset, ami a legrosszabbhoz vezetett. A párnak két gyermeke született, Margarita és Arianna. Minden együtt töltött pillanatot élveztek, barátaik pedig szülőként csodálták őket.

- Hirdetés -
kep 2022 04 25 152700174 Szörnyű tragédia! Kétéves kislánya végzett a fiatal anyukával

A kislánynak egy nap majd szembe kell néznie a szörnyű tragédiával. Vélhetőleg nem lehet majd eltitkolni előle, hogy pontosan mi is történt. A családnak ügyelnie kell arra, hogy a kislány felnőttként majd ne okolja magát a történtekért.

Mit gondoltok? ÍRjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!