Szuperfitt nagymama, akiért megőrülnek a fiatal férfiak…

- Hirdetés -

Charlene Farnsworth ideje nagy részét bikinben tölti, és az Instagramon mutogatja meg tökéletesre formált testét. Több százezren követik. Ha nem épp ezt csinálja, akkor az edzőteremben találhatjuk, mivel heti hat napot tölt edzéssel.

A szuperfitt teste miatt a dögös nagymamát gyakran képzelik modellnek és olyan férfiak keresik a kegyeit, akik akár a gyerekei is lehetnének.

Sajnos a kanadai hölgy boldog házasságban él férjével, immáron huszonkét éve.

kep 2022 03 26 100457 Szuperfitt nagymama, akiért megőrülnek a fiatal férfiak...

Charlene köszöni a férjének, hogy támogatta őt a fitneszvilágban. Elmondása szerint legszebb éveit éli, mióta a testépítésnek szentelte az életét.

„Az emberek gyakran mondják, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de egészen biztos vagyok benne, hogy ez csak a testem miatt van. Nem vagyok egy félénk lány, mert jól érzem magam a bőrömben. Amikor az edzőteremben vagyok, rajtam van a fejhallgatóm és csak az edzésre koncentrálok.”

- Hirdetés -

Charlene egy kétgyermekes anyuka és már „egy gyermekes” nagymama is.

Sokan kérdezik tőle, hogy fitneszmodellnek készül, vagy van-e valami konkrét terve ezekkel az intenzív edzésekkel?

„Sok nő bókol nekem. Azt mondják, tökéletes testem van, és kérdezik, hogy csinálom.”

„Naponta három órát súlyzózom, és hetente többször is kardiózom. Nagyjából 20-30 percet.”

„A férjem rendkívül büszke a teljesítményeimre. Szereti, hogy ilyen fitt és magabiztos vagyok. „

„Most, hogy olyan jól érzem magam a bőrömben, soha nem kételkedem magamban. Határozottan szexisebben érzem magam meztelenül.” 

kep 2022 03 26 100241 Szuperfitt nagymama, akiért megőrülnek a fiatal férfiak...

Charlene ragaszkodik az egészséges táplálkozáshoz, bár ez attól függően változik, hogy meg akarja tartani a súlyát, vagy épp fitneszversenyre készül. Reggelire zabpehely fehérjeporral, sovány marhahús rizzsel ebédre, tojásfehérje francia piritóssal és fehérjepor vacsorára a menü.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!