Te is megébredsz hajnali 3 körül?! Ezt jelenti:

Megosztás

- Hirdetés -

Ezt jelenti a rendszeres éjszakai ébredés!

Nálad is jellemző, hogy hajnali 3 és 5 között megébredsz? A dolognak több oka is lehet. Ennek egy része spirituális, másrészt pedig lehet tudományos magyarázatot is adni rá. A lényeg, hogy érdemes elgondolkodni, mert nem „csak úgy” történik. Oka van!

ebredes Te is megébredsz hajnali 3 körül?! Ezt jelenti:

Az alvásszakértők szerint a hajnali 3-kor történi ébredés egyik leggyakoribb oka, hogy ekkor van az alvás REM szakasza. Ilyenkor álmodunk. Ha ebben az időszakban ébredünk fel, annak az oka lehet valamiféle szorongásos álom.

- Hirdetés -
kep 2023 05 23 123929159 Te is megébredsz hajnali 3 körül?! Ezt jelenti:

Ezen felül még a stressz, gyógyszerek vagy egyéb betegségek is állhat a dolog mögött. Ezen felül spirituális okai is lehetnek, ha pont 2 és 5 közötti időszakban ébredünk meg.

SPIRITUÁLIS OKOK

Hajnali három az az időpont, amikor a szellemi és a fizikai világ találkozhat. Lehet, hogy valaki valami fontos dologra próbál figyelmeztetni, ezért ébredsz fel éjjel.

kep 2023 05 23 123940587 Te is megébredsz hajnali 3 körül?! Ezt jelenti:

SZOMORÚSÁG

Ilyenkor gyakran a felszínre törhetnek elnyomott érzések, akár szomorúság is. A tudatalattid fel próbálja hívni a figyelmed egy olyan elnyomott érzésre, amivel foglalkoznod kellene.

- Hirdetés -
kep 2023 05 23 123950749 Te is megébredsz hajnali 3 körül?! Ezt jelenti:

PIHENNED KÉNE

Lehet, hogy túl nagy a pörgés, amit átélsz és a szervezeted próbál figyelmeztetni, hogy lassítanod kellene és többet pihenni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!