Teletetováltatta az egyéves kisfiát: „Nem érdekel mit gondolsz…” – mondta az anya

- Hirdetés -

Shamekia Morris a tetoválás rajongója. De, hogy ezt a szenvedélyét a családjára is ráragasztja az hatalmas felháborodást keltett az interneten.

A nő az egy éves kisfiát teletetováltatta.

Shamekia Morris 29 éves divattervező, a flordiai West Palm Beach-ből. Egész testét tetoválások borítják. A nő nyíltan vállalja, hogy szenvedélyesen rajong értük.

Amikor fia, Traylin megszületett, a nő tudta, hogy bármit megtenne azért, hogy megfertőzze a fiát is a szenvedélyével. Az első „tetoválás” a gyerek hat hónapos korában készült a pici testére. Meg kell jegyeznünk, hogy a gyermeken lévő tetoválások csak ideiglenesek.

A fiú ma egy éves. Édesanyja rendszeresen díszíti a testét különböző rajzocskákkal. Az biztos, hogy a nő tehetséges, de ezek a képek inkább illenének egy férfira, mint egy egyéves gyermekre. A fotók kedvéért még különböző aranyláncokat is aggat Traylin-re, valamint mindenféle dizájner ruhákba öltözteti.

- Hirdetés -

Traylin-nek állítólag 150 pár tornacipője van.

„Nem érdekel mit gondolsz…”

Shamekia szívesen büszkélkedik a fiú „tetoválásaival” a közösségi médiában. A legtöbb kommentelő, azonban nem kegyelmez az anyukának.

„Egyesek szerint így fogok igazi bűnözőt nevelni a fiamból…”

„Fáj, mert tudom, hogy nem vagyok rossz anya. Azoknak, akik elítélnek, csak egyet mondhatok: Nem érdekel mit gondolsz, mert ez a mi életstílusunk…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!