Téli kabátba öltözve fagyott meg saját otthonában. Mindent megtett, hogy megvédje gyermekeit

- Hirdetés -

Az anyák mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyermekük egészséges és boldog legyen. Még akkor is, ha önmagának egészségügyi problémái vannak. Egy anya akkor is anya, ha megfázott, fáradt, nyűgös stb.

Elaine Morall kivételes lány volt és négygyermekes szerető anya. Sajnos a megfelelő segítség elmaradása miatt a saját otthonában vesztette életét.

kep 2022 03 16 143511 Téli kabátba öltözve fagyott meg saját otthonában. Mindent megtett, hogy megvédje gyermekeit

A 38 éves Elaine gyermekeivel az angliai Runcornban élt. A nő étkezési zavarokban és depresszióban szenvedett, de nem ezek a betegségek okozták a halálát. Egy nap Elaine lekéste a segélyértekezletet, mert rosszul érezte magát. Természetesen rossz egészségi állapotáról tájékoztatta az irodát.

Ez azonban kevésnek bizonyult, és hamarosan elvágták a kormánytól kapott anyagi támogatást.

- Hirdetés -
kep 2022 03 16 143529 Téli kabátba öltözve fagyott meg saját otthonában. Mindent megtett, hogy megvédje gyermekeit

Elaine továbbra is biztonságos és örömteli otthont akart teremteni gyermekeinek. Hogy pénzt takarítson meg, úgy döntött, hogy minden alkalommal kikapcsolja a fűtést, amikor a gyerekei iskolába mennek. Amikor hidegebbek lettek a nappalok, Elaine téli ruhákba öltözött otthon. Sajnos annak ellenére, hogy igyekezett megfelelő hőmérsékleten tartani testét, túlságosan lehűlt a szervezete és belehalt. A saját otthonában halt meg, kabátban és sálban.

A 38 éves nő anyja nem volt képes belenyugodni lánya halálába.

Elaine súlyos beteg volt, de a kormány mégis úgy döntött, hogy nem kaphat segélyt és pénzügyi támogatást a munkaügyi hivataltól. (…) Hány embernek kell meghalnia ahhoz, hogy a kormány megértse, tehetetlen embereket öl meg? Hány gyereknek kell elveszítenie a szüleit?

kep 2022 03 16 143544 Téli kabátba öltözve fagyott meg saját otthonában. Mindent megtett, hogy megvédje gyermekeit

Elaine halála miatt a munkaügyi hivatal megváltoztatta a találkozókon való részvétel szabályait. A távolmaradás az orvos megfelelő okmányainak bemutatásával igazolható. Sajnos sokan nem akarják beismerni, hogy mentális zavarban vagy depresszióban szenvednek, és nem vesznek részt terápiákon, orvosi látogatásokon.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!