Terhesen kezdett el randizni… Olyan férfit talált magának, akire minden nő irigykedik

- Hirdetés -

Alyssa Jane csupán 8 hete járt Max-szel, mielőtt szülésbe kezdett. A 25 éves férfi figyelmessége és támogatása miatt azt gondolták, hogy ő az újszülött apja.

Alyssa egyedül maradt, terhesen egy rosszul végződő párkapcsolat után. Nagyon nehéz így ismerkedni. Nem is feltétlenül akar senki ilyen esetekben. Mégis „kinek kellhet egy terhes anyuka?”. Úgy látszik, hogy az ilyen dolgok a sors kezében vannak.

A lány túl volt pár randin a fiúval. Max tudta, hogy a lány terhes. Egyik este a lány kénytelen volt lemondani a randit, ugyanis elfolyt a magzatvize. Ezt megírta a fiúnak. Arra gondolt, hogy Max egyből „lelép” majd, de ehelyett rohant a lányhoz és elvitte a kórházba.

Max egy egész hetet kivett a munkából, hogy Alyssával maradhasson. Végig jelen volt a szülésnél és aggódva várt odakint, miközben a fiatal anyukán császármetszést hajtottak végre.

0 3 Terhesen kezdett el randizni... Olyan férfit talált magának, akire minden nő irigykedik

„Ez volt életem legstresszesebb időszaka” – állítja a fiú

1 14 Terhesen kezdett el randizni... Olyan férfit talált magának, akire minden nő irigykedik

Alyssa hozzátettek, hogy minden alkalommal, amikor bemennek vizsgálatra, az ápolónők természetesnek veszik, hogy Max az apuka. A páros ezt soha nem cáfolta meg előttük.

- Hirdetés -

19 éves voltam, és lett egy újszülöttem. Fogalmam sem volt mit csinálok. Max végig velem maradt és együtt tanultunk. Együtt jöttünk rá, hogy kell rendesen pelenkát cserélni és bizonyos dolgokat miként kell lereagálni egy újszülöttnél.

Jelenleg Alyssa és Max erős párost alkot. Sok embert lenyűgözött a férfi elkötelezettsége és támogatása.

„Bárcsak mi is kaphatnánk egy Max-et.” – írta egy ismeretlen az egyik közös fotójuk alá.

Tény és való, hogy ez az egész történet nagyon meseszerű. A párkeresés is nagyon nehéz, de olyat, hogy valaki a semmiből megjelenik és felkarol egy magára hagyott anyukát mindenképpen becsülendő.

- Hirdetés -

Bízunk benne, hogy továbbra is fantasztikusan meglesznek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!