Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

- Hirdetés -

A női bugyikba varrt zseb egyáltalán nem értelmetlen, ahogy sokan gondolják. A fehérnemű belsejébe varrt kiegészítő anyag nagy jelentőséggel bír a mindennapi használat szempontjából. Az emberek csupán kis csoportja tudja, hogy valójában mire való.

kep 2021 12 02 143317 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

Több elmélet létezik
Mindenki tudja, hogy a fehérnemű kiválasztása nagyon fontos. Több szempontól is. A mesterséges anyagok keverékét nem tartalmazó pamutbugyi nemcsak sokkal kényelmesebb a használat során, hanem segít megelőzni az intim fertőzéseket is. Nem mindenki tudja azonban, hogy valójában mit is tartalmaz a bugyi.

kep 2021 12 02 143416 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

Egyes bugyikon, de még a tangán is van egy további szövetdarab, amelyet a fehérnemű közepére varrnak. Több elmélet is létezik, hogy mire való ez a kis zsebecske. Sokan úgy gondolják, hogy az extra anyag a hüvelyváladék felszívására való, és ez segít megelőzni a foltok kialakulását a ruhán.

- Hirdetés -
kep 2021 12 02 143426 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

Mások úgy gondolják, hogy a „zseb” azért van, hogy megvédje a test privát részeit, ha például nagyon szűk nadrágot vagy leggingset viselnek. Vannak olyanok is, akik elhiszik, hogy a „zsebben” el lehet rejteni egy-egy apróságot, ahogy a neve is sugallja.

kep 2021 12 02 143441 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

A valóság azonban teljesen más, és az említett érvek egyike sem igaz. Kiderült, hogy a további szövetdarab elsősorban a jó minőségű fehérneműk és fürdőruhák része. A „zseb” általában fehér anyagból készül, célja megvédeni az intim testrészeket a horzsolásoktól, fertőzésektől. Ezt leszámítva az összes többi, előbb felsorolt állítás is igaz. A kellemetlen szagok, a betét elcsúszása és a hüvelyváladék felfogása is fontos szerepe.

kep 2021 12 02 143450 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

Előfordul, hogy a nagyon olcsó bugyinak is van zsebe, de általában mesterséges anyagból, például poliészterből készül. Az ilyen típusú fehérnemű bőrirritációt okozhat, ami viszont elősegíti a fertőzés kialakulását.

- Hirdetés -
kep 2021 12 02 143508 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

A szakértők azt javasolják, hogy főleg természetes anyagokból készült fehérneműt vásároljunk, amelyeknek speciális „zsebük” van. Sok nő azonban az elegáns, stílusos, például csipkéből készült fehérneműt részesíti előnyben. Köztudott, hogy egyetlen pamutbugyi sem olyan izgató a férfiak számára, mint egy csipkés, díszített fehérnemű.

kep 2021 12 02 143542 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

A legjobb megoldás, ha minden nap tiszta, pamutbugyit viselünk. Ez lehetővé teszi a bőr lélegzését. Viszont bizonyos alkalmakkor, megengedhet magának kevésbé egészséges, de nagyon szép csipkebugyit.

kep 2021 12 02 143605 Tudod miért van zseb a női bugyik belsejében? Nagyon kevesen tudják a választ

A fehérneműpiac folyamatosan fejlődik, és évről évre egyre érdekesebb modellek születnek. A stílus és dizájn, azonban sok esetben van az egészség előtt. Próbáljunk minden kritériumnak megfelelő modelleket választani.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!