„Túl kövér vagy egy ilyen jó pasihoz” – erősen támadják a szerelmespárt…

- Hirdetés -

A közösségi média könyörtelen. Egy kedves, ám nem hétköznapi pár a saját bőrén tapasztalta ezt, miután közös fotókat töltött fel magukról.

„Túl kövér vagy egy ilyen jó pasihoz”

Alicia McCarvell egy kanadai hölgy, aki kissé molett. Ez azonban cseppet sem zavarja a jóképű és sportos férjét. Sok fotót töltenek fel magukról, amire a netezők felhúzták a szemöldöküket. Sokan meglehetősen csúnyán fogadták ezeket. Nem értik, hogy egy ilyen jó pasi, mit keres egy molett nő mellett.

A videók, fotók alatti kommentek között sok olyan van, amelyek Alicia súlyát sokallják. Szerintük a férje biztosan nem szereti.

Egyesek szerint csak arra vár, hogy meghaljon, és jól járjon a biztosítással…

- Hirdetés -

Alicia megveti ezeket az embereket. Manapság már az elhízott embereknek nincs joguk ahhoz, hogy nála vékonyabbal legyenek? Vékonyhoz vékony, moletthez csak molett passzolhat?

A modern „divat” szerint egy ilyen kapcsolat halálra van ítélve. A szépség modern mércéi szerint érthetetlen, hogy mit keresnek egymás mellett. Nem mellesleg, mindenki többre értékeli a jóképű férjét, mint őt.

Úgy tartják, hogy aki fizikailag fitt, az nem lehet együtt egy elhízott nővel. Mindez azért van, mert a világ megtanított minket arra, hogy a külső alapján ítélünk meg másokat.

- Hirdetés -

Aliciát gyakran kérdezik, hogy féltékeny-e jóképű férjére. Magabiztosan válaszol, hogy nem, mert tudja, hogy nem a megjelenés a legfontosabb. Mint bevallotta, kedvese sok más tulajdonságáért is nagyra értékeli.

Mindenki meglepődik, és ez egyszerűen azért van, mert úgy gondolják az emberek, hogy a legjobb, amit kínálni tudunk egymásnak, az a testünk. Az alakom pedig meg sem közelíti az általa leginkább értékelt dolgokat bennem. Nagyra értékeli a humorérzékemet, az elkötelezettségemet és azt, hogy törődöm vele.

kep 2022 10 19 153133795 "Túl kövér vagy egy ilyen jó pasihoz" - erősen támadják a szerelmespárt...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!