Ukrán harci helikopterek mértek támadást orosz településekre

- Hirdetés -

Ukrán harci helikopterek hatoltak az orosz légtérbe. Lakóházak ellen hajtott végre légicsapást Brjanszk megyében.

Az orosz Nyomoz Bizottság (SZK) április 14-i közleménye szerint hat ház rongálódott meg és hét ember, köztük egy kétéves gyermek is megsebesült a robbanások következtében. A támadás miatt vizsgálat indult.

kep 2022 04 18 175117625 Ukrán harci helikopterek mértek támadást orosz településekre

Ukrajna felől tűz alá vették Szpodarjusino községet is. Ott nem sérült meg senki. A helyieket evakuálták a faluból.

Az orosz védelmi minisztérium szóvívője kilátásba helyezte, hogy az ukrán katonai vezetésre fognak csapást mérni az orosz területen végrehajtott támadásokért.

- Hirdetés -
heli Ukrán harci helikopterek mértek támadást orosz településekre

„Látjuk az ukrán csapatok szabotázs- és csapásmérési kísérleteit az Oroszországi Föderáció területén lévő létesítmények ellen. Ha az ilyen esetek folytatódnak, az Oroszországi Föderáció fegyveres erői csapást fognak mérni a döntéshozatal központjaira, a többi között Kijevben, amelytől az orosz hadsereg eddig tartózkodott” – mondta Konasenkov.

kep 2022 04 18 175136941 Ukrán harci helikopterek mértek támadást orosz településekre

Az orosz Kurszk megyében lévő Gorgyejevka faluban is tüzet nyitattak az ott lévő határellenőrző pontra. Ukrajna felől. Az ukránok több határellenőrző pontot is aknákkal lőttek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!