Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

- Hirdetés -

A történet kegyetlensége ijesztő. Egy 45 éves apa két gyermekével kirándulni indult. Ami azonban ezalatt történt, túlmegy a józan ész határán…

kep 2022 06 23 193649825 Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

Családi problémák

kep 2022 06 23 193802614 Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

A 21. századi gyermekgyilkosságokról hallva elsőre az ún. becsületgyilkosságok jutnak eszünkbe, beleértve az Iránban történteket, melyek alapja a vallás. Kevesen tudják, hogy a fejlett európai országokban is történnek emberölések, így Olaszországban is. A kegyetlen eset az észak-olaszországi Margno faluban történt. Mario Bressi kirándulni indult két 12 éves gyermekével. A túra során közösen készítettek egy szelfit, amit a férfi az Instagramon posztolt, a fotóhoz a következő szavakat fűzve:

A gyermekeimmel…örökké együtt…

kep 2022 06 23 193435066 Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

A képen az apa látható ikrekkel – Elena és Diego. A család nagyon boldognak tűnik. A háttérben a festői táj és egy kápolna látható. Az utazásról való visszatérés után Bressi azonnal fényképet küldött feleségének azzal az információval, hogy soha többé nem látja élve gyermekeit. A férfi azt is megírta, hogy a felelős mindenért…

- Hirdetés -
kep 2022 06 23 193744521 Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

Utolsó kép a gyilkosság előtt

kep 2022 06 23 193630490 Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

Mario felesége, Daniela azonnal elhagyta a házat, és a fénykép készítésének helye felé vette az irányt. Három holttestre bukkant, amelyek férjéé és gyermekeié voltak. A nő arra gyanakszik, hogy Mario Bressi megfojtotta az ikreket, majd maga is öngyilkos lett. Daniela és Mario két éve különböző problémákkal küzd a házasságukban, de a nő azt állítja, hogy soha nem fajult el kettejük közt a vita. Valószínűleg az évek során elfojtott sérelmek felhalmozódtak, és választott kiút egy sokkoló tett volt.

kep 2022 06 23 193637986 Utolsó kép a tragédia előtt. Mi késztette erre az apát???

Elenát kézzel, Diegot egy párnával fojtották meg. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy Mario Bressi milyen módszerrel lett öngyilkos. A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, hogy a gyilkosság szándékos volt-e, és történt-e bántalmazás is.

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!