„Végre megszerettem a testem és nem akarok lefogyni.” – Elutasítja a fogyasztó kezelést a plusz méretű influenszer

- Hirdetés -

Ioana Chira egy plusz méretű influencer, aki egész életében ki volt téve a trolloknak és a rosszindulatú megjegyzéseknek. Ezek mind a testére és az alkatára irányultak. Sok embernek fogalma sincs arról, hogy mi a lipödéma vagy lipoödéma. Ez egy olyan állapot, amikor a testben lévő zsírsejtek begyulladnak. Ez szörnyű fájdalommal jár. A betegek általában duzzanatot tapasztalnak. Különösen a lábszáron és a fenéken.

Ioana egész életében szörnyű, megszégyenítő megjegyzéseket kapott. Idő kellett, hogy meg tudja szeretni alakját. Vagy, ha nem is megszeretni, de elfogadni azt.

Dr. David Amron egy radikális kezelést ajánlott fel a nőnek.

„Tudom, hogy ez a műtét nagy változást fog hozni. Át kell gondolnom, hogy mindez jó-e nekem.”

Egész életében önbizalomhiányos voltam. Hosszú időbe telt, míg eljutottam odáig, hogy elfogadjam az alakomat olyannak, amilyen.

„Emlékszem, amikor legutóbb sokat fogyta. Már nem éreztem magam boldognak. Nem voltam önmagam. Hálás vagyok Dr. Amronnak azért, amit felajánlott. Szeretnék segíteni másoknak abban, hogy a lipoödémára van megoldás, de mérlegelnem kell, hogy képes vagyok-e folytatni.”

A betegség 4. stádiumában már olyannyira legyengülhet a páciens, hogy tolószékbe kell ülnie. A lipoödéma általában nőknél fordul elő.

„Tini koromban bálnának, meg kövér disznónak neveztek. Nem tudták, hogy ez egy betegség.”

„12 évesen elkezdtem rendszeresen edzeni, de lehetetlennek találtam, hogy csökkentsem a lábaim méretét.”

„Szinte kilátszanak a bordáim, de a combjaim mégis vastagok. Mikor kiderült, hogy mi a bajom, körülbelül egy hétig csak sírtam. Egyrészt megkönnyebbültem, mert rájöttem, hogy mindez nem az én hibám. Másrészről viszont szomorú voltam, mert ez egy komoly betegség.”

„El kellett fogadnom, hogy ez soha nem fog elmúlni. Életem hátralévő részére ebben a krónikus betegségben ragadtam.”

Dr. Amron módszere alapvetően a zsírleszívás és a testkontúrozás ötvözése, melynek célja a súlycsökkentés.

Az orvos azért javasolja az eljárást, mert Iona még csak 28 éves, de a lipoödéma harmadik stádiumában jár már.

kep 2021 12 30 110738 "Végre megszerettem a testem és nem akarok lefogyni." - Elutasítja a fogyasztó kezelést a plusz méretű influenszer

„A lipoödéma a pubertás korban kezdődik, és ismét látványosan megugrik, ha teherbe esik vagy menopauzán megy keresztül, mivel ezt súlyosbítják a jelentős hormonális változások.”

A kezelés költsége az állapot összetettségétől és súlyosságától függ. 1 és 7 millió forint között mozog.

kep 2021 12 30 110730 "Végre megszerettem a testem és nem akarok lefogyni." - Elutasítja a fogyasztó kezelést a plusz méretű influenszer

Az orvos szerint két kar és két lábműtétre lesz szükség. A bőre laza lesz és tartózkodnia kell az edzéstől, amíg felépül. Az oka annak, hogy nem tapasztal túl sok fájdalmat, az aktív életmódjának köszönhető, ahol hetente öt-hat alkalommal jár edzőterembe.

kep 2021 12 30 110721 "Végre megszerettem a testem és nem akarok lefogyni." - Elutasítja a fogyasztó kezelést a plusz méretű influenszer

„Számomra az a legfontosabb, hogy boldog legyek és már nem érzem, hogy ehhez elengedhetetlen a soványság.”

„De szeretném felhívni a figyelmet a lipoödéma kezelésre, hogy az ebben szenvedő nők tudják, van megoldás.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!