Végzett magával egy fiatal diáklány. Az ok egyszerűen elképesztő

- Hirdetés -

A lány azt mondta a rokonainak, hogy el kell mennie a boltba bevásárolni. Valójában ezt az időt arra használta, hogy kioltsa az életét.

kep 2021 10 31 134824 Végzett magával egy fiatal diáklány. Az ok egyszerűen elképesztő

Mared Foulkes a wales Cardiffi Egyetem hallgatója volt. A 21 éves lány nagyon komolyan vette a tanulmányait, mert úgy gondolta, hogy ezek segítenek beteljesíteni a legbensőbb álmait. Vannak ilyen emberek, akik a tanulásnak élnek. Sajnos azonban bekövetkezett az, amitől a legjobban tartott. Az egyik vizsgája nem sikerült és ettől a lány jövőre vonatkozó tervei dugába dőltek.

A BBC szerint Foulkes gyógyszerészhallgató volt és egy pótvizsgát rontott el. A lány otthon nem vallotta be a történteket. Annyit mondott csak, hogy valamiért el kell ugrania a Tesco-ba. Mared azonban a bolt helyett az egyik észak-wales hídhoz ment. Itt találták meg a testét. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan miként végzett magával.

- Hirdetés -

A 21 éves lány édesanyja nem kételkedik afelől, hogy lánya azért végzett magával, mert nem sikerült a vizsgája.

Az igazi fordulat, azonban itt jön a történetbe!

Nem sokkal a lány öngyilkossága után kiderült, hogy valójában sikerült a vizsgája és az egyetem hibázott, mert rossz eredményt közölt vele.

- Hirdetés -
kep 2021 10 31 134713 Végzett magával egy fiatal diáklány. Az ok egyszerűen elképesztő

A Cardiffi Egyetem a lány tettére hivatkozva változásokat jelentett be a vizsgák eredményeivel kapcsolatos tájékoztatási rendszerve. Prof. Mark Gumbleton, a Gyógyszerészeti Minisztérium igazgatója megerősítette, hogy a jelenlegi rendszer tele van hibákkal, amelyek súlyos következményekkel járhatnak. Hát ennél súlyosabb következményt elképzelni sem lehet, mint az, hogy egy fiatal lány végezzen magával.

kep 2021 10 31 134748 Végzett magával egy fiatal diáklány. Az ok egyszerűen elképesztő

Az egyetemeken meglehetősen gyakoriak az ilyen jellegű hibák. Egy 21 éves walesi lány halála azt mutatja, hogy a szakembereknek egy kicsit jobban oda kellene figyelniük a munkájukra. Egy ilyen „apróság” is dönthet egy személy életéről.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!