VIDEÓ! A hívek rátámadtak a papra a misén, mert olyat mondott, ami nem tetszett nekik

- Hirdetés -

Harc tört ki egy szentmisén. Nehéz elfogadni, hogy egy ilyen helyen és közegben, miként alakulhat ki verekedés. Elvégre ez nem egy kocsma…

Október 24-én egy videó került fel a netre, melyben egy Istentiszteleten részt vevő hívő botrányos viselkedése látható. A megdöbbentő eseményre Lakewoodban (Egyesült Államok) került sor.

kep 2021 11 03 111455 VIDEÓ! A hívek rátámadtak a papra a misén, mert olyat mondott, ami nem tetszett nekik

A szentmisét Paul Brunet atya celebrálta. Az egyik hívő arcmaszk nélkül járkált fel alá a templomban és meglehetősen zavartan viselkedett. A pap arra kérte, hogy tisztelje a templom és az egészségügyi rendeletek szabályait és ezekhez mérten viselkedjen. A férfi, mintha csak erre várt volna. Amikor a pap eltávolodott a szószéktől a férfi odalépett hozzá és vitatkozni kezdtek.

- Hirdetés -

Megfenyegette a papot és indulatosan viselkedett vele szemben.

kep 2021 11 03 111508 VIDEÓ! A hívek rátámadtak a papra a misén, mert olyat mondott, ami nem tetszett nekik

Szerencsére a lelkész számíthatott a többi plébános segítségére, akik nem várták meg, hogy az agresszor a szavakról a tettekre térjen át. A hívek is felálltak és megpróbálták megállítani a férfit. Verekedés tört ki.

Ekkor hívták a rendőrséget.

- Hirdetés -

Végül az agresszort erőszakkal kirángatták az épületből, innentől pedig a rendőrség is beavatkozott a dologba.

kep 2021 11 03 111446 VIDEÓ! A hívek rátámadtak a papra a misén, mert olyat mondott, ami nem tetszett nekik

Mint kiderült, a maszk hiányának észrevétele csak a jéghegy csúcsa volt. A férfit már ismerték a helyi közösségben. Egyszer még a templomba való belépéstől is eltiltották, mert nem bírt viselkedni. A videón is jól látható, hogy előszeretettel hagyja figyelmen kívül a tilalmakat.

„Az egyházközség szorosan együttműködik a Lakewoodi Rendőrséggel, Lakewood City ügyvédjével és a polgárőrökkel, hogy megfelelő biztonságot biztosítson a plébánián belül.” – írta levelében a pap

- Hirdetés -

A dulakodó férfi néhány héttel korábban még a fia iskolájában is randalírozott.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!