VIDEÓ! A menyasszony olyan merész táncot lejtett az esküvőjén, hogy a násznép kiakadt

Megosztás

- Hirdetés -

Milyen esküvő az, ahol nincs tánc. Semmilyen. Minden esküvő hagyományos, elválaszthatatlan eleme. Vannak, akiknek hosszú hónapokig tart felkészülni, mások teljesen spontán futnak neki. Ez az eset azonban a maga módján egyedülálló volt.

menytanc VIDEÓ! A menyasszony olyan merész táncot lejtett az esküvőjén, hogy a násznép kiakadt

A menyasszony totálisan meglepte a násznépet. Az újdonsült feleség mozdulatai meglepően merésznek bizonyultak és az internet népét rögtön két táborra osztotta.

Ilyen első táncot biztos nem láttál még. A videót egyébként már 4,8 millió alkalommal néztek meg a TikTokon. A menyasszony „maribelmorianog” néven van fenn. Hivatását tekintve táncos és koreográfus. A mozdulatait látva ezt nem is vonjuk ktésgébe.

@maribelmorianog 🔥🔥 #pantis #trend #dance #tiktokspain #happy #fyp #foryou ♬ Se Le Ve – Dímelo Flow & Dalex & Sech
- Hirdetés -

Maribelmorianog egy nagyon provokatív első tánc mellett döntött a vőlegény számára, akit láthatóan teljesen meglepett a helyzet. Természetesen a teremben összegyűlt vendégek is álla is leesett.

A fehér bodyba és egy lenge, fehér ruhába Beyonce dalaira táncolt. Egy idő után két másik táncos is csatlakozott a hullámtestű Maribelmorianoghoz. Együtt merész és erős show-t durrantottak a násznépnek.

@maribelmorianog Quereis ver que paso después del baile de las chicas? 🤭😍 #dance #wedding #foryou #parti #love #husbandwife #dancers #women #fyp #happy@judithendje @saandraflor ♬ sonido original – Maribel

A vendégek tapsolnak és gyönyörködnek a menyasszony mozdulataiban. Az internetezők, azonban nem voltak ennyire elragadtatva. Szerintük ez már túl provokatív az esküvő szentélyéhez.

- Hirdetés -

Hamarosan Marlibelmorianog közzétett egy videót arról a részről, amikor már a vőlegénye is csatlakozott hozzá. Nem zavartatta magát egyáltalán.

@maribelmorianog El novio también se animo a bailar a pesar de no ser Bailarin 😍 👏🏽🙌🏽 #proud #happy #dance #wedding #love #couple #husbandwife #fyp #viral ♬ sonido original – Maribel

Szerintetek is túl merész?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!