VIDEÓ! Az anyuka vodkát adott a babának. Szerinte vicces… A rendőrök másképp gondolták.

Megosztás

- Hirdetés -

Az anya vodkát adott a gyereknek. Amikor ennek az ellentmondásos „itókázásnak” a felvétele felkerült az internetre, nem kellett sok idő, hogy az emberek reagáljanak. Amikor a rendőrök kopogtattak az ajtón, már nem volt ennyire vicces a szitu.

Az anya vodkát adott a gyereknek. Viccesnek gondolta…

Nehéz nyugodtnak maradni a Doverben (Kent, Egyesült Királyság) történt eset kapcsán. Egyesek még a felvételt sem bírták végignézn. Egy közösségi oldalakon megosztott videóról van szó, amelyen egy édesanya látható, amint vodkával kínálja kisgyermekét.

Egy nő ül egy kisgyermekkel a földön, hangos zene szól a háttérben. A britek egy ponton alkoholt töltenek a kupakba, majd a pár hónapos babával megitatják.

- Hirdetés -
kep 2022 08 18 122624761 VIDEÓ! Az anyuka vodkát adott a babának. Szerinte vicces... A rendőrök másképp gondolták.

A botrányos felvételen egy ing nélküli férfi is látható, aki közönyösen elsétál a vodkát fogyasztó kisgyermek mellett. Valószínűleg a baba apja. A brit szülők viselkedése sok ember számára felháborodást keltő. Ők azonban viccesnek találták. Arra gondoltak, hogy a videó vicces lesz majd a többi szülő számára is.

Amikor a felvétel a közösségi oldalakra került, nagy felháborodást váltott ki a felhasználók körében. Közülük többen is értesítették a rendőrséget.

A doveri házaspárt őrizetbe vették. A gyermek elleni kegyetlen bánásmód miatt vádat emeltek ellenük. Nem sokkal ezután mindketten óvadék ellenében hazamehettek. Folyamatban van a nyomozás a felelőtlen szülők ellen. A gyerek továbbra is a felügyeletük alatt marad.

- Hirdetés -

Sokan azt követelik, hogy azonnal vegyék el a gyereket a felelőtlen szülőktől…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!