VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

Megosztás

- Hirdetés -

Majdnem az életébe került ennek a 18 éves lánynak, hogy elfogadott egy italt egy ismeretlentől. A családja egy ijesztő videót tett közzé a közösségi médiában. Ezzel próbálják óvatosságra inteni a többi bulizót.

A 18. születésnap elérése mindenkinek egy különleges pillanat. A legtöbb országban ezt a kort betöltve vagyunk hivatalosan felnőttek. Jogos, hogy mindenki szeretné ezt rendesen megünnepelni. Így gondolkodott a brit Millie Taplin is.

kep 2021 08 06 103128 VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

Ő és a barátai elmentek egy szórakozóhelyre, hogy alaposan kibulizzák magukat. Sajnos a buli hangulatát váratlanul elrontotta egy idegen által felkínált ital. A lány óvatlanul elfogadta és ivott belőle. Képtelen volt az egészet meginni mert túl erősnek találta.

- Hirdetés -
kep 2021 08 06 103216 VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

Egy idő után észrevette, hogy valami nem stimmel. Egy interjúban elmesélte, hogy pontosan mit érzett.

kep 2021 08 06 103157 VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

„Csak néhány kortyot ittam. Nem is csúszott, mert nagyon erős volt. Az ilyet nem szeretem. Ezután visszamentem a barátaimhoz és éreztem, hogy levert a víz…”

A lány érezte, hogy a teste egyre kevésbé engedelmeskedik neki. Kiment a szórakozóhelyről, hogy friss levegőt szívjon, de ekkorra már a látásával is gondok voltak.

- Hirdetés -
kep 2021 08 06 103237 VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

„Tudtam, hogy valami nincs rendben. Dadogtam és motyogtam az orrom alatt. A barátaim azonnal felhívták a húgom, aki elvitt a kórházba.”

A 18 éves lány egyből az intenzív osztályra került, ahol több órára benntartották. Édesanyja rémálomként élte meg a gyermeke vonaglását. Egy videót tett közzé az interneten, melyben jól látható, hogy mi történt Millie-vel. A lány kis lebénult, az arca félelmetesen eltorzult.

kep 2021 08 06 103251 VIDEÓ! Beledobtak valamit az italába egy bulin. Az anyja levideózta, hogy mit váltott ki belőle

Az orvosok egyértelműen kijelentették, hogy valamiféle veszélyes anyagot tettek az italába. Millie édesanyja reméli, hogy a videót látva a tinik elgondolkodnak azon, hogy ne fogadjanak el idegenektől semmit.

- Hirdetés -

„A lányomnak az volt a szerencséje, hogy a barátaival volt. Sokkal rosszabb is történhetett volna. Szolgáljon ez a videó tanulságként mindenki számára.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!