VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

- Hirdetés -

Egy kisgyermek testébe szorult. 1981-ben született, de még mindig úgy néz ki, mint egy csecsemő. Hogyan lehetséges mindez?

kep 2021 10 18 094116 VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

Maria Audete do Nascimento 1981. május 7-én született. Fizikai, mentális és kognitív fejlődése, azonban kilenc hónapos korában leállt.

kep 2021 10 18 094139 VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

Ma, bár Mária 40 éves, mégis úgy kell étkeznie mint egy csecsemőnek, ellenkező esetben meghalhat. Teste nem alkalmas a nehéz ételek megemésztésére. Ezenkívül a nő apró szíve nem bírja a koleszterinszint emelkedését.

- Hirdetés -
kep 2021 10 18 094404 VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

Maria csak egyszerű hangok kiadásával tud kommunikálnia. Szerencséjére alkalmaztak egy terápiát rajta, amely lehetővé teszi az önálló mozgását. Korábban valakinek mindig ölbe kellett vennie.

kep 2021 10 18 094107 VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

Paradox módon öregszik. Folyton kimerültnek érzi magát és hullik a haja is. Akik nem ismerik gyermekként bánnak vele. Édességgel tömik, a kezükben hordozzák és szórakoztatják. Ez Marianak egyébként nagyon tetszik.

Maria élete teljesen más lehetett volna, ha időben diagnosztizálják.

- Hirdetés -
kep 2021 10 18 094057 VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

A lány pajzsmirigy alulműködésben született. (A T3 és a T4 hormonok méhen belüli hiánya). Ennek leggyakoribb oka elsősorban a jódhiány.

Ez neurológiai és fejlődési szövődményeket okozott. A probléma az, hogy ha Maria megkapja a megfelelő gyógyszereket a születése után, akkor ezek a fizikai változások visszafordíthatók lettek volna. Sajnos a lányt csak nyolc éves korában diagnosztizálták, ekkora már késő volt megkezdeni a hormonterápiát.

kep 2021 10 18 094049 VIDEÓ! Csecsemőnek néz ki, valójában már 40 éves. Hogy lehetséges mindez?

Maria anyja meghalt, de szerencséjére a rokonok gondját viselik. A legjobb tudásuk szerint bánnak a nővel. Szerintük Isten ajándéka.

- Hirdetés -

A Ceara Egyetem Orvostudományi Intézete beleegyezett abba, hogy ingyenes kezelést biztosít a számára, ami segít neki megtanulni beszélni és járni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!