VIDEÓ! Egy 25 éves lány halt meg bungee jumping közben. Az ok teljesen abszurd…

Megosztás

- Hirdetés -

Egy 25 éves lány meghalt egy bungee jumpingban, ráadásul a párja szeme láttára. Kiderült, hogy szörnyű hiba történt…

Egy 25 éves lány meghalt egy bungee jumpingban

A kolumbiai média szerint a 25 éves lány és barátja először próbálták a bungee jumpingot. Vasárnap az amagai (Kolumbia) viadukthoz mentek. Az ugrásokat a helyi Sky Bungee Jumping cég szervezte és felügyelte. A közölt információk szerint aznap legalább 90 ugrást asszisztáltak.

kep 2022 07 24 124321167 VIDEÓ! Egy 25 éves lány halt meg bungee jumping közben. Az ok teljesen abszurd...

A tragédia akkor történt, amikor a 25 éves férfi ugrásra készült. Az oktató, miután meggyőződött a férfi megfelelő rögzítéséről, jelt adott neki, hogy ugorhat. Azonban mindenki meglepetésére párja is leugrott az emelvényről, akin … még nem rögzítették a biztonsági kötelet. A nő teljes erőből csapódott a földbe.

- Hirdetés -

Figyelem! A felvétel felkavaró lehet.

Az egész baleset egy félreértés miatt történt.

A lány tévedett. Az oktató valóban mutatta az ugrásjelet, de csak a barátjának. A 25 éves lány csak hevedert viselt, biztonsági kötelet nem. Összezavarodott és ugrott.

A boncolás során kiderült, hogy a lány szívrohamot kapott, mielőtt földet ért volna. Ez egyébként nem meglepő. A legtöbb ilyen esetben az illető nem a becsapódásba hal bele, hanem a sokkba még földet érés előtt. Párja is a kórházba kötött ki, ugyanis megsérült, miközben rohant kedveséhez a lejtőn lefelé.

A hatóságok vizsgálják az ügyet és keresik a felelőst…

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!