VIDEÓ! Felvételen, ahogy a személyi edző rajtakapja a feleségét, hogy megcsalja…egy hajléktalannal.

- Hirdetés -

Eduardo Alves rajtakapta a templomba járó feleségét, amint egy hajléktalannal hancúrozott egy autóban. A 31 éves férfi reakcióját teljes egészében rögzítette egy térfigyelő kamera.

kep 2022 03 22 121144 VIDEÓ! Felvételen, ahogy a személyi edző rajtakapja a feleségét, hogy megcsalja...egy hajléktalannal.

Hármójuk perpatvarát egy utcai kamera rögzítette a brazil szövetségi körzet Jardom Roriz területén. Az eset egy késő éjjeli órában történt, amikor csak a holdfény pislákolt.

A feldühödött férj elkezdte ököllel csapkodni az autót. A hajléktalant az autónál verte félholtra.

kep 2022 03 22 121135 VIDEÓ! Felvételen, ahogy a személyi edző rajtakapja a feleségét, hogy megcsalja...egy hajléktalannal.

A történet úgy kezdődött, hogy „állítólag” a felesége elment az anyjával hajléktalanoknak segíteni. A feleség azonban eltűnt és Eduardo órákig ne tudta elérni. Kereste a nőt, végül egy általános iskola közelében találta meg egy autóban, miközben épp folyt a hancúrparti…egy hajléktalannal.

- Hirdetés -
kep 2022 03 22 121124 VIDEÓ! Felvételen, ahogy a személyi edző rajtakapja a feleségét, hogy megcsalja...egy hajléktalannal.

A hontalan férfit jó alaposan összeverte Eudardo, mivel úgy gondolta, hogy a közösülés nem beleegyezésen alapuló cselekedet volt, hanem megerőszakolta a párját.

kep 2022 03 22 121117 VIDEÓ! Felvételen, ahogy a személyi edző rajtakapja a feleségét, hogy megcsalja...egy hajléktalannal.

Azonban a feleség később beismerte, hogy ez nem így volt. Ugyanis -hívő létére- üzenetet kapott Istentől, hogy le kell feküdnie a hajléktalan férfival…

kep 2022 03 22 121106 VIDEÓ! Felvételen, ahogy a személyi edző rajtakapja a feleségét, hogy megcsalja...egy hajléktalannal.

Kiderült, hogy a nő, aki szívesen segített kiszolgáltatott embereken és templomba járókon, azt mondta, hogy alapvetően ez volt a módszere a férfiak kisegítésére.

Íme a videó!

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!