VIDEÓ! Odaléptek a parton ülő nőkhöz és kikapták a telefont a kezükből. Nem ellopni akarták. EZT LÁTNI KELL!!!!

- Hirdetés -

Ezt a videót mindenkinek látnia kell! Az interneten hullámként söpört végig a felvétel. Nagyon értékes mondanivalóval bír.

A felvételen két tűzoltó közelít a napozókhoz, és kikapja a mobiltelefont a kezükből. Amikor az emberek meglepődve kérdezik, hogy miért, a tűzoltók a vízre mutatnak, tudatva velük, hogy a gyerekeik ott játszanak. Nincsenek biztonságban, amikor a szülők a telefonjukat nyomkodják, ahelyett, hogy rájuk figyelnének.

A videó felkerült az internetre.

- Hirdetés -

A mobiltelefonok használata több szempontból is veszélyesnek és károsnak bizonyult. Többek között a vezetés közbeni mobiltelefon-használat a balesetek számának növekedéséhez vezetett, aminek az lett a következménye, hogy legalább 30 országban tiltják a vezetés közbeni mobilozást.

kep 2022 06 26 110247103 VIDEÓ! Odaléptek a parton ülő nőkhöz és kikapták a telefont a kezükből. Nem ellopni akarták. EZT LÁTNI KELL!!!!

Ezenkívül egy, a Translational Psychiatry folyóiratban megjelent tanulmány megállapította, hogy a baba gondozása közben a mobiltelefon nézése káros hatással lehet a baba fejlődésére.

A mobiltelefon-használat körüli vita most egy másik helyre – a vízpartokra – is kiterjedt. Néhány szülő ahelyett, hogy a vízben játszó gyerekeket nézné, lehajtott fejjel ül a parton. Ez játék a tűzzel. Egy svéd csapat úgy döntött, hogy muszáj felhívni az emberek figyelmét.

- Hirdetés -
kep 2022 06 26 110312263 VIDEÓ! Odaléptek a parton ülő nőkhöz és kikapták a telefont a kezükből. Nem ellopni akarták. EZT LÁTNI KELL!!!!

A Södra Ęlvsborg Mentőegyesület úgy döntött, hogy egy hatásos videó elkészítésével oldja meg a problémát

A videó múlt pénteken jelent meg, és már több ezer emberhez eljutott. És bár a film Svédországban készült, üzenete univerzális, és nem kell ismerni a nyelvet ahhoz, hogy megértsük, mit akart a szerző üzenni nekünk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!