VIDEÓ! „Senki sem szeret engem”. Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

Megosztás

- Hirdetés -

A hat éves kisfiú megtörve, éhesen nyöszörgi, hogy „senki sem szeret engem”, mielőtt állítólag megmérgezték és végzetesen megkínozták a szülei.

Thomas Hughes (29) és Emma Tustint (32) azzal vádolják, hogy végeztek Arthur Labinjo-Hughes-zel, aki „súlyos agysérülést szenvedett”.

kep 2021 11 24 114744 VIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

A házban volt biztonsági kamera felszerelve, mely rögzítette a gyermek utolsó perceit. A klipet bemutatták a bírósági tárgyaláson is a hangfelvétellel együtt, amelyen Arthur sír és azt mondogatja, hogy „senki sem fog nekem enni adni”.

- Hirdetés -
kep 2021 11 24 114756 VIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

A picit állítólag a halála előtt egy „kegyetlenségi kampánynak” vetették alá. Gyakorlatilag gyerekkínzásról van szó. A rendőrség közzétette a videó- és hangfelvételeket, melyeket a szülők tárgyalásán játszottak le az esküdteknek.

kep 2021 11 24 114811 VIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.
A kegyetlen mostohaanya

A 23 másodperces felvételen Arthur négyszer is kimondja, hogy „senki sem szeret engem”, egy másik felvételen pedig azt mondogatja, hogy „senki sem fog nekem enni adni”.

kep 2021 11 24 114822 VIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

A klipet tavaly június 16-án, reggel 8.30-kor vették fel – ekkorra a lesoványodott Arthurról azt mondták, hogy olyan gyenge volt, hogy alig tudta felvenni az ágyneműt a földről. Láthatóan sír és nehezen tud állva maradni. Egy pizsamában van, mely már az ötödik napja van rajta.

- Hirdetés -
kep 2021 11 24 114832 VIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

A mostohaanya több mint 22 képet és videót rögzített a szenvedő gyermekről. Volt, hogy 14 órán keresztül egyedül hagyták és a padlón kellett aludnia. Az egyik klipben hallható a gyerek, hogy attól retteg, hogy az apja kidobja az ablakon.

kep 2021 11 24 114843 VIDEÓ! "Senki sem szeret engem". Sírva könyörög segítségért az 5 éves kisfiú, mert a szülei kegyetlenül bánnak vele.

Végül a mostohaanya annyira megverte szegényt, hogy nem élte túl. A nő várt negyed órát, majd felhívta a mentőket azzal, hogy a gyerek elesett és beverte a fejét.

Arthur másnap a kórházban halt meg. Az orvosok szerint egyértelmű volt, hogy a fejsérülés oka nem egy esésből fakad, hanem valaki bántotta őt. A fejétől a lábáig összesen 130 zúzódás borította a testét.

- Hirdetés -

Dr. Lyle tanúvallomásában azt mondta az esküdteknek: „Nem vagyok biztos abban, hogy a nyilvánvaló traumás helyzeteken kívül láttam-e valaha is olyan gyereket, akit holtan találtak otthon, ennyi fej- és arcsérüléssel.”

Az apát és a mostohaanyát gyermekkínzással, többszöri testi sértéssel, valamit éheztetéssel vádolják. A tárgyalás még nem zárult le. Vélhetőleg sosem kerülnek ki a cellák mögül. Legalábbis reméljük…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!