Videó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: „Engedj ki!”

- Hirdetés -

Az egyik legnagyobb tragédia, ami egy emberrel történhet, ha elveszti a szeretteit. Ez egy olyan fájdalom, amely enyhüléséhez évek kellenek, de bizonyos esetekben egy örökkévalóság is kevés hozzá.

kep 2021 11 02 093213 Videó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: "Engedj ki!"

Még a halálraítélt bűnözőknek is lehet egy utolsó kívánságuk. Ha egy szerettünk kér valamire, minden bizonnyal megpróbálunk eleget tenni a kérésének. Ami ezen a temetésen történt, azonban rendesen felborzolta a kedélyeket.

Shay Bradley az Ír Védelmi Erők veteránja volt. Temetése október 12-én, szombaton volt. A hozzátartozók sírtak és szomorkodtak a sírja felett. Ekkor azonban valami olyasmi történt, ami mindenkit meglepett. Hirtelen hangos kopogást hallottak, és egy férfi hangját, aki szabadulni szeretne. Hamar rájöttek, hogy a hang az elhunyté.

kep 2021 11 02 093259 Videó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: "Engedj ki!"

„Helló! Engedjetek ki! Halló, halló! K**vára sötét van itt! Hallak titeket!”

- Hirdetés -

Az egybegyűlt gyászolók nagyon meglepődtek. Később, azonban rájöttek a turpisságra és jót derültek a tréfán. A hangok, úgy tűntek, hogy a koporsóból jönnek, azonban valójában egy hangfelvétel volt csupán.

kep 2021 11 02 093401 Videó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: "Engedj ki!"

Shay nagyon szeretett tréfálkozni még éltében. Ugyanezt szerette volna csinálni halála után is. Ez volt az utolsó tréfája.

Mindent alaposan megtervezett. Tudta, hogy ő maga ezt nem fogja tudni megcsinálni, ezért lánya és unokája segítségét kérte. Ebbe természetesen habozás nélkül mindkét lány beleegyezett.

- Hirdetés -
kep 2021 11 02 093431 Videó! Temetés közben kopogás és kiáltás hallatszott a koporsóból: "Engedj ki!"

Andrea videót tett közzé a poénkodásról a Twitteren. A sírkő mögül segítséget kérő hang valóban az apjától származott. Természetesen azt is elmagyarázta, hogy ez volt néhai apja utolsó kívánsága.

A terv tökéletesen sikerült. Amikor az egybegyűlt gyászolók rájöttek, hogy a tréfamester még a temetésén is fel akarja őket vidítani őszinte nevetésbe törtek ki.

Egyesek egy kicsit morbidnak gondolták a poént, de ha egyszer ez volt a katona utolsó kívánsága, ám legyen!

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!