Villám csapott a Fehér Ház közelébe! 3 ember meghalt. Döbbenetes felvétel…

Megosztás

- Hirdetés -

Villám csapott be a washingtoni Lafayette Parkban található Fehér Ház közelében. Sajnos egy idősebb házaspár és egy 29 éves férfi az életével fizetett érte. Egy negyedik személy kórházban van kritikus állapotban. 

Villám csapott be a Fehér Ház közelében. Többen meghaltak

Augusztus 4-én, csütörtökön kb. 19 órakor vihar tört ki Washington felett. Többen, akik akkoriban a Fehér Ház melletti Lafayette Parkban tartózkodtak, egy fa alá menekültek. Ez végzetes hiba volt. A villám pontosan a fába csapott, és négy embert talált el: két férfit és két nőt.

kep 2022 08 07 140920368 Villám csapott a Fehér Ház közelébe! 3 ember meghalt. Döbbenetes felvétel...

A mentők minden áldozatot súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

- Hirdetés -

Nem sokkal ezután bejelentették egy idős házaspár halálát, akik Washingtonba érkeztek, hogy megünnepeljék 56. házassági évfordulójukat. A 76 éves James Mueller és a 75 éves Donna Mueller a wisconsini Janesville-ből belehalt a sérüléseibe. 

2022 eleje óta tizenkét ember halt meg villámcsapásban az Egyesült Államokban (beleértve a csütörtöki washingtoni vihar áldozatait is). A Centers for Disease Control and Prevention jelentése szerint a villámcsapások 2006 és 2021 között évente átlagosan 28 halálesetet okoznak. A villámcsapásban szenvedők körülbelül 10 százaléka meghal.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!