2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészségÉvekig rejtegette a testét az extrém szőrös lány. Mára megtanulta elfogadni magát

Évekig rejtegette a testét az extrém szőrös lány. Mára megtanulta elfogadni magát

-

A legtöbb nő mániákus makacssággal szabadul meg a nem kívánt szőrzettől. Ez gyakorlatilag a test minden részére vonatkozik. Azt gondolnánk, hogy 2021-ben már minden nő fürdőszobájában alapvető kellék a borotva, epilátor vagy gyanta. Nem! Nem így van, és egyre többen, büszkén kiállnak a naturista megjelenés mellett.

Leah Jorgensen megjelenése sok embert meglep majd. Régen még szégyellte a testét, de mára büszkén mutogatja. Mindez azért, mert a 33 éves nő testét sötét, sűrű szőr borítja. A túlzott szőrnövekedést a policisztás petefészek szindróma okozza, amelyben szenved.

Leah-t sok éven át gúnyolták és zaklatták a kinézete miatt. Egy idő után, azonban megelégelte a dolgot. Az amerikai lány úgy döntött, hogy felhagy a bújkálással. Az elszánt nő hatalmas erőről tett tanúbizonyságot, és elmesélte, hogy miként kezdődött a betegsége.

Soha nem érezhette magát nőiesnek. A középiskolában “fiúnak” hívták. A szégyen és az önelfogadás hiánya arra késztette a 33 éves lányt, hogy élete nagy részében bujkáljon. 20 évesen még próbálta felvenni a harcot a szőr ellen borotvával, de sajnos ez is kevésnek bizonyult.

A lány 27 éves koráig még csak nem is csókolózott. Senki nem hívta el randizni. Rettentő magányos volt.

2015-ben minden megváltozott. Leah-t meg kellett műteni, miután megsérült egy autóbalesetben.

Amikor a mentősök levették a ruháját, nem figyeltek a túlzott szőrzetre. Aztán rájött valami fontosra: számukra ő egy beteg, egy ember, és nem érdekelte őket, hogy néz ki. Nem nagy dolog, de ez egy fordulópont volt az életében.

A megszerzett önbizalomtól felbuzdulva Instagram fiókot hozott létre, ahol fotókat oszt meg testéről.

Leah reméli, hogy története bátorítani fog más nőket, akik betegséggel vagy önbizalomhiánnyal küzdenek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek