2022 november 26 szombat
KezdőlapEgészségExtrém orgazmusba halt bele egy 35 éves férfi

Extrém orgazmusba halt bele egy 35 éves férfi

-

Két dolog biztos az életben. A halál és az adók. Ezt a mondást mindenki ismeri. Tisztában vagyunk vele, hogy egyszer mindennek vége lesz és meghalunk. Elgondolkodtatok már, hogy miként szeretnétek meghalni? Idősen? Szerelmetek karjaiban? Gyorsan? Fájdalommentesen? Esetleg mártírként? Nagyjából ezek a legnépszerűbb opciók. Nyilván senki nem szeretne idő előtt eltávozni és nem is szívesen gondolkodunk ilyeneken.

A 35 éves Charles Majava nagyon irigylésre méltóan lépett át a túlvilágra. Rendelt magának egy örömlányt egy izgalmas, forró órára és annyira jól sikerült, hogy nem élte túl a légyottot.

A rendőri jelentések szerint eszméletét vesztette az aktus közben, majd nem sokkal később meghalt.

A “dolgozó lány” először nem merte hívni a rendőrséget mert félt attól, hogy őt vonják felelősségre a férfi haláláért. A barátaival kezdte el megdiskurálni, hogy mit tegyen.

A boncolás kiderítette, hogy a férfi egy úgynevezett “extrém orgazmusba” halt bele. Orgazmus során az erek megrepedtek az agyába.

Az egész környék hallott az esetről. Hamarosan a 35 éves férfi konkrétan posztumusz-sztár lett. A legtöbben arra kíváncsiak, hogy vajon milyen tehetséggel bírhat az örömlány, hogy nem csak a csúcsra, hanem egyből a mennyországba juttatta a férfit.

Nyilván nem illik vele viccelődni, de valljuk be, hogy sokunknak megindult a fantáziája, hogy bizony ez nem egy rossz halál. Inkább így érjen minket el a vég, mint betegen, fáradtan, bepelenkázva.

Az örömlányt végül nem vonták felelősségre. Senkivel szemben nem emeltek vádat.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

*a képek csak tájékoztató jellegűek

Ezek is érdekelhetnek