2022 november 27 vasárnap
KezdőlapCelebEz a 10 híres ember, feladta a hírnevet és csillogást, hogy átlagos...

Ez a 10 híres ember, feladta a hírnevet és csillogást, hogy átlagos munkát végezzen.

-

Nem mindenki szeret a reflektorfényben élni. Néhány híresség úgy döntött, hogy feladja eddigi karrierjét és hírnevét, hogy rendes életet éljen és átlagos munkát végezzen.  Megmutatunk nektek 10 celebet, akik megpróbálták az átlag emberek életét élni, híressé válásuk után.

Geena Davis: Szociális aktivista
Geena úgy döntött, hogy a színésznőként visszavonul. Ezt követően megalapította a Geena Davis Alapítványt. Bár Davis fő tevékenysége az aktivizmus volt, 2014-ben megjelent a Grace Klinikában és 2016-ban az Ördögűzőben.

Kevin Jonas: Vállalkozó
Egy évvel azután, hogy a Jonas Brothers összeomlott, Kevin úgy döntött, megpróbálja saját kezébe venni az életét. Egy marketing cég társ-vezérigazgatója lett, és partnerkapcsolat tartó volt. Szóval Kevin megkezdte normális életét a világon.

Nikki Blonsky: Kozmetológus
Miután megjelent a Hajlakk című filmben és a Huge-ban, Nikki elhagyta Hollandiát, és cipőboltban kezdett el dolgozni New Yorkban. Később úgy döntött, hogy kozmetológusként karriert épít, és egy fodrászatban bérelt helyet magának.

Gene Hackman: író
Gene Hackman rendkívül sikeres volt, számos díjat is nyert. 2004 júliusában Hackman bejelentette, hogy visszavonul. De ez nem akadályozta meg az egykori színészet abban, hogy kitűnjön egy másik területen. Ugyanis Hackman 3 történelmi regényt is írt.

Vanilla Ice: ház felújító
1990-ben, a Vanilla Ice csúcsra tört akkori és egyben utolsó dalával az Ice Ice Baby-vel. De személyes problémái miatt, inkább az otthonok átépítésében talált magára. 2009-ben elindult a The Vanilla Ice Project televíziós sorozat, amelyben felújított otthonokat mutatnak be.

Hayden Christensen: Farmer
A Star Wars filmek után Hayden, Kanadában vásárolt magának földet, és saját gazdálkodásba kezdett. Később elindított egy ruházati céget, egy produkciós céget, és 2017-ben szerepet kapott a”First Kill” című filmben. Úgy tűnik, Hayden visszatér a szórakoztatóiparhoz.

Chris Owen: Fotós
Chris Owen a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején számos szerepet kapott. Legismertebb karaktere a Sherminator volt az Amerikai Pite filmekben. 2013-ban pincérként dolgozott egy étteremben. Végül kilépett, és most fotósként dolgozik.

Dylan Sprouse: Mesterszakács
Dylan Sprouse iker testvérével együtt szerzett hírnevet. Olyan filmekben mutatkoztak be, mint a Big Daddy, valamint legismertebb karaktereik a Disney Channel által bemutatott Zack & Cody Élete. Most Dylan mesterszakácsként dolgozik.

Freddie Prinze Jr .: Chef
Emlékszünk Freddie-re a Scooby Doo-ból és a Tudom mit tettél tavaly nyáron filmből? 2002-ben feleségül vette Sarah Michelle Gellart. Freddie rengetegszer váltott munkát de végül úgy döntött, hogy szakácsként akar dolgozni. 2016-ban megírta első szakácskönyvét, a Back to the Kitchen-t.

Jack Gleeson: Diák
Miután a karaktert a Game of Thrones-ból kiírták, Gleeson bejelentette, hogy visszavonul a színjátszásból: “Mindig olyan dolgot akartam csinálni, amit a barátaimmal együtt csinálhatok, ami szórakoztató. Jack végül befejezte az utolsó iskolai éveit, hogy megkaphassa a diplomáját.

Ezek is érdekelhetnek