2022 május 17 kedd
KezdőlapEmberekEz a 11 képregény remekül illusztrálja, hogyan viselkednek a nők egyedül a...

Ez a 11 képregény remekül illusztrálja, hogyan viselkednek a nők egyedül a négy fal között.

-

Cassandra Calin egy nagyon tehetséges román származású művész és illusztrátor, aki rendkívül jó és humoros képregényeket, rajzokat készít a mindennapi dolgokról. Többnyire olyan rajzokat készít, ami a nők titkos életét mutatja be. Ezeket a tevékenységeket máshol nem igazán csinálják, csak az otthonuk rejtekében a négy fal között. Nyilván senkinek sem fogják elárulni, miket tesznek egyedül az otthonukban, hiszen nem akarnak rontani az imidzsükön. Mai cikkünkben viszont úgy döntöttünk összegyűjtjük Cassandra munkásságát és lerántjuk a leplet a női nemről.

1, Minden nő szeret karcsú és telt idomú lenni a munkahelyén, ám amint hazaérnek egyből kényelmes viseletbe öltöznek, ami annyit takar, hogy leveszik a melltartójukat és kigombolják szűk nadrágjukat.

2, A legtöbb nő szilveszterkor megfogadja, hogy a következő évet végig fogja edzeni, hogy szép és formás alakja legyen, ám ez nem ilyen egyszerű, ugyanis sokaknak egyáltalán nincs kitartása hozzá, és az első hét után fel is adják a küzdelmet.

3, Még a legalaposabb, legkörültekintőbb nők körében is akadnak olyan problémák, amikkel egyáltalán nem számolnak, például a lábujjaikon lévő szőrszálakkal.

4, Valamilyen oknál fogva a nők egy idő után teljesen megfordulnak, és éjszakai baglyokká változnak. Így persze, hogy az egész napot az ágyban heverészve, pihenve töltik.

5, Minden nőnek van legalább egy olyan szűk farmernadrágja, amit nem akar kidobni, mondván valamikor úgy is lefogynak és akkor jó lesz rájuk nem kell venni újat.

6, Valld be te is mindig elképzeled, megtervezed fejbe, hogy milyen igazolványképed lesz, ám amikor arra kerül a sor, hogy képet csináljanak rólad a bal oldali képnek megfelelően nézel ki. Valahogy az élet nem akarja, hogy normális igazolványképei legyenek az embereknek.

7, A lányoknak nagyon rosszul és kínosan tud esni, mikor egy okos fiúval randiznak és ő az iskolai eredményeikről érdeklődik. Ilyenkor butának és ostobának érzik magukat, amire rátesznek még egy lapáttal.

8, Vannak nők, akiknek az apró dolgok is elegendőek ahhoz, hogy boldogok legyenek. Nem kell nekik sem drága nyaralás, sem drága étterem, csak annyi, hogy a párjuk bújjon velük össze.

9, Valld be nem egyszer jártál már úgy, hogy hazamentél a koliból, vagy a szüleidtől és a bőrönd úgy ahogy meghoztad, heteken át a szobádban volt. Néha nagyon nehéz rávennie magát az embernek, hogy rendet rakjon maga után.

10, Amikor beköszönt az ősz a legtöbb nő legszívesebben ki sem kelne az ágyból, ha tehetnék mindent paplanba burkolózva csinálnának.

11, A legrosszabb érzés a téli hidegben fázni, ezért a lányok mindent elkövetnek, hogy elkerüljék ezt a problémát, ha kell jó vastagon beöltöznek, vagy megnövesztik a testszőrzetüket. Természetesen ezeken kívül számos más dolgot is csinálnak ebben az évszakban.

Ki ismert magára?

Ezek is érdekelhetnek