2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekFalatnyi ruhák: Ez a 11 lány volt a legszebb, az idei Balaton...

Falatnyi ruhák: Ez a 11 lány volt a legszebb, az idei Balaton Soundon.

-

A 2019-es Balaton Sound fesztivál július harmadika és hetedike között került megrendezésre Zamárdiban. Ez az a rendezvény, amit a legtöbben várnak, hiszen nem elég, hogy zseniális előadók számaira bulizhatnak a résztvevők, de még a Balaton vizét is élvezhetik. Viszont egy ilyen magas színvonalú fesztiválra fel kell készülni. Időben ki kell választani azokat a ruhadarabokat, szetteket, amikben a fesztivál ideje alatt buliznak, és flangálnak a lányok. Köztudott, hogy a jó fesztivál hangulatot csak fokozza egy menő outfit viselése. Természetesen ebből nem volt hiány, hiszen gyakorlatilag a jelenlévő hölgyek egymással versengtek csak azért, hogy minél feltűnőbbek legyenek. Ma úgy határoztunk, hogy összeszedjük nektek a legvonzóbb, legdögösebb csajokat, akik a Balaton Soundon megfordultak.

A merész és bevállalós szettekből nem volt hiány.

Akadtak olyan hölgyemények, akik falatnyi topban, sortban, szoknyában próbálták felhívni magukra a figyelmet, ám voltak konzervatívabbak is, ők a színes hajukkal és strasszkövekkel kidíszített arcukkal hódítottak ebben a néhány napban. Az extrém meleg miatt nem is igazán lehetett sok ruhában kibírni az egész napos bulizást, de a Balaton kellemes vize mindenre gyógyír volt. Na de lássuk kik, miben partiztak a fesztiválon.

1, Mint tudjuk a fekete szín soha nem megy ki a divatból, így tuti biztos, hogy egy fesztiválon sem lehet vele mellélőni.

2, Voltak, akik a színes ruhadarabok mellett tették le a voksukat, amit egy gyönyörű szép mosollyal tuningoltak fel.

3, A bevállalósabb hölgyek egy szál melltartóban, bikini felsőben és magas derekú farmersortokban táncolták át a napokat. Ez a szett nyilván minden pasi figyelmét felkeltette.

4, Egyetlen fesztivál sem múlhat el csillogás nélkül. Ezt a képen látható lány biztosította. Tuti mély emlékeket hagyott maga után.

5, Természetesen mi lenne az ilyen fesztiválokkal virágmintás ruhadarabok nélkül. Ez egy olyan szett, amit nem igazán lehet megunni.

6, A letisztult fehér ruhadarabok is hódítottak az idei Balaton Soundon. Valószínű ez a lány volt az egyik legkülönlegesebb oufittet viselő a rendezvényen.

Nyilván előző életében kaméleon volt, ugyanis úgy váltogatta a megjelenését, mintha nem is egy és ugyanaz a személy lenne. (Ő a fehér ruhás lány az előbbi képről)

7, A képen látható hölgyemény egy igazán nyárias szettben próbálta levenni a pasikat a lábukról és végig bulizni a számokat.

8, Ebben a szettben és ilyen megjelenéssel garantáltan mindenki megfordult utána.

9, Ez a bájos tekintetű és gyönyörű mosolyú lány inkább az arcára összpontosított jobban. Ő ugyanis strasszkövekkel díszítette azt, ami a napfényben bizonyára csodálatosan tündökölt.

10, Kárpáti Rebeka sem maradhatott le a listáról, aki egy dögös fekete szettben jelent meg a rendezvényen.

11, Bizony Zimány Lindával is sokan találkozhattak a fesztivál keretein belül, ahova ő is egy fekete outfitben érkezett.

Ti mit gondoltok a lányokról és szettjeikről?

Ezek is érdekelhetnek